2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی خیلی زشتمممم بیایییننن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست

دیگه بیشتر از این نمیشه خودتو بکوبی؟؟؟😐😐😐

چ خبره عزیزمن

همین دنیا جهانبخت موهاش ۴دونه ست،چقد به خودش میباله.شو ک هم چشات قشنگه هم پوستت هم لبات هم دماغت

چرا اینجوری با خودت رفتار میکنی

و خدایی که به شدت کافیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باور کن بخداااا دروغ نمیگم

باور کردم... واقعا چهرت زشته ، خوشحالم ک جای تو نیستم😒

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
میفهمم خ سخته من قبلا موهای خ پر و خوش حالتی داستم الانم پره ها نسبتا ولی اینکه نسبت ب قبل کم شده خ ...

اکتنشن ک بدتر کچل میکنه من مشکلم اینه بغل موهام و جلوی موهام خالی بقیشم کم پشت و نازک انگار دم موشه

بچه ها مثل بعضیاتون مشکل نداره که دروغ بگه😏عزیزم شما معلومه اعتماد بنفست پایینه..میدونی همین چشم ابی بودن چقدر برای بعضی ها ملاک زیباییه؟

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
باشه شما فک می کنید الکی میگم عکس میگرم فردا همتون رو تگ می کنم ببینین چقدر بی نمکم

منم تگ کن حتما حتما تگ کن یادت نره 😐💫

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
باشه شما فک می کنید الکی میگم عکس میگرم فردا همتون رو تگ می کنم ببینین چقدر بی نمکم

اصلا بی نمکی معنی نداره

یعنی چی ک بی نمکی میگن طرف قیافش متوسط نمیگن بی نمک ک 🤦😂

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)