2777
2789
عنوان

درد دل😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 117 پست
کاش از اول انقد براش فداکاری نمیکردی! 

اولش عاشقانه جلو امده بود شش سال دستو پا زد کل بزرگای طایفه رو واسطه کرد تا بهش بله گفتم برای همین منم براش فداکاری کردم گفتن دوستم داره برای زندگیمون و پیشرفتمون بجنگیم اما نمیدونستم که گذر زمان ادمارو تا این حد عوض میکنه 

اولش عاشقانه جلو امده بود شش سال دستو پا زد کل بزرگای طایفه رو واسطه کرد تا بهش بله گفتم برای همین م ...

هرچی زن دست نیافتنی تر باشه واسه مرد جذاب تره. حتی وقتی ک ازدواجم کردین باید اول به خودتون و خاسته های خودتون اهمیت میدادید تا شوهرتونم اهمیت میداد و بیشتر تلاش میکرد ‌‌..

آرزو میکنم یکیو داشته باشین وقتی فهمید دوسش دارین ، بیشتر عاشقتون بشه :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی ایکاش بتونم یه جوری به گوشش برسونم که انتقام سختی ازش میگیرم که حداقل یه چند روزی سر در گم و حیر ...

چند وقته متوجه این موضوع شدی؟؟

آرزو میکنم یکیو داشته باشین وقتی فهمید دوسش دارین ، بیشتر عاشقتون بشه :)

خیلی تنهام خیلی بی پنهام پدر میلیاردر دارم اما خسیسه به تمام معنا همه اموالشو ملک کرده خودش دستش خالی پز اموالشو به ما میده اینقدر خسیسه که حاضر نیست بفروشه خرج کنه و دخترشو حمایت کنه چون دخترو اولاد نمیدونه همه رو نگه داشته برای پسر یکی یدونش که بعد مرگش همه رو بفروشه خرج قمار کنه... اینقدری که من مشکل اونارو حل کردم اون برام قدمی بر نداشته مگه یه دختر چی از پدرش میخواد شوهر که پشتو پناه نباشه دختر به پدر یه برادر پناه میبره دیگه پدر منو اسمشو یه تریلی نمیکشه برای همه پناهه برای ما موش هم نیست پی پناهم خییلی دردم یکی دو تا نیس که خیلی سخته ادم یهو زیر پاش خالی بشه یه عمر فکر کنی کسی که بهش تکیه کرده بودی تصرت ازش کوه بود یه دفه بفهمی خودتو خواب زده بودی کوه نبوده تلی از کاه بوده ته دلم بد جوری خالی شد که امیدوارم اون بالا سری که شاهده لحظه لحظه عشق صادقانه ی من بود براش جبران کنه

چند وقته متوجه این موضوع شدی؟؟

سه چهار روزه... البته چند سال پیشم یه همچین موردی دیدم بهش نگفتم چند روز بعدش خودش تعریف کرد پیامو نشونم داد گفت همکارش میخواسته با یکی ازدواج کنه با گوشی این دختره رو امتحان کردن حالا نمیدونم فهمیده بود من دیدم گفت یه نه زاست میگفت

خواهش میکنم یکم قوی باش،مرگ موش چرا؟؟؟تو و اون بچه که کار بدی نکردین،چرا بخاطر عوضی بودن یکی دیگه میخوای این کارو با خودتون بکنی؟این چه حرفیه که میزنی،شما حق زندگی کردن و شاد بودن دارین،الان طبیعیه که انقدر افسرده و غمگینی اما مرور زمان باعث میشه آروم تر شی

فک کن مرده،فقط خودت و پسرتین،بدون اون زندگی کن

باید پیش یه مشاور خوب هم بری

خداوندا معبودا بار الهی

وقتی شب چادر سیاهشو کشید وقتی دو فرشته ام غرق در رویای شیرنشان بودند وقتی من و تو تنهای تنها بودیم خدا من گفتمو تو شنیدی من نوشتمو تو خوندی من زجزه زدمو تو گوش دادی من اه کشیدمو تو ثبت کردی بودی !!! مگه نه .. بودی چون حست میکردم چون مخاطب خاصم بودی... خدا یادته جای اشکام روی اسمت؟ یادته فریاد بغض های یواشکیم ؟ چه زود یادت رفت خدا.. اما من تا دنیا دنیاته یادم نمیره

خدا .. میگن اون دنیا سوال میکنی میگی بنده ی من چرا.؟؟؟؟؟؟

خدا..... میدانی من هم سوال دارم... چرا؟؟؟؟

معبودمن چرایت در گرو چرایم خواهد بود!!!!!!

خواهش میکنم یکم قوی باش،مرگ موش چرا؟؟؟تو و اون بچه که کار بدی نکردین،چرا بخاطر عوضی بودن یکی دیگه می ...

عزیزم بعد پسرم یه دختر ناز چها ساله هم دارم دلم براش میسوزه .. پسرم هم از جنس مرداس بزرگ میشه میشه یکی مثله باباش اما دخترم دخترم دخترم ... فقط دخترم جلو چشمامه همش بهش فکر میکنم اگه بزرگ بشه اگه گیر یکی مثل باباش بیفته اگه اون این دردو داشته باشه و هزاران اگه های دیگه... پس چه بهتر که بزرگ نشه

چت میکنه به خانما اصرار میکنه باهاش باشن براشون شارژ میخره یه بارم یکیشونو سوار کرده بود نمیدونم چه ...

خب اولین قدم ریشه یابیه باید ببینی چه عاملی باعث خیانتش شده آیا از اول ازدواج اینطوری بود یا تازگیا این شکلی شده

اگه به تازگی رفتارش عوض شده باید بگم که اول به خودت رجوع کن یه سری عوامل هستن که باعث میشن آقایون خیانت کنن و اون مربوط به خانماست.

ببین شوهرت دنبال چه تیپ زنایی هست با کیا دوست میشه طرف کیا میره توهم مثل اونا باش.

یه نگاه به تیپت بنداز،از یه دوست مورد اطمینان بخواه رک و راست معایب ظاهری و باطنیتو بهت بگه مثلا درباره هیکلت.

دنبال تغییر باش مثلا اگه درس نخوندی دنبالش برو باسواد باش زبان یاد بگیر ورزش کن سعی کن همیشه بدنت و موهات بوی خوبی بدن دندونای خرابتو درست کن و بهشون رسیدگی کن تا بو ندن به ظاهر خونت رسیدگی کن اطلاعات عمومیتو بالا ببر شیک و با کلاس حرف بزن کلاسای مختلف برو اولین کلاسی هم که بهت توصیه میکنم آشپزیه حتما برو حتی اگه به نظر خودت دستپختت عالی باشه بازم برو.

یکی از اصلی ترین عامل خیانت مردا برمیگرده به اتاق خواب.عواملو یک به یک بررسی کن.

بازم میگم از کسی که دلسوزته راهنمایی بخواه البته نگو مشکلت چیه خودتو نشکن

خب اولین قدم ریشه یابیه باید ببینی چه عاملی باعث خیانتش شده آیا از اول ازدواج اینطوری بود یا تازگیا ...

اریا جان لیسانسم شوهرم زیر دیپلم مدرک اشپزی سفره ارایی خیاطی دارم همه رم انجام میدم همیشه هم خونم و خودم مرتبیم روزی نیست که کتاب نخونم اطلاعات عمومیم هم ازش همیشه بالاس هر وخ جدول حل میکنیم من میگم اون فقط نویسنده س ... این که گفتی دنبال چه تیپی از زنا میره باید بگم این تو چت تیپ و ظاهرطرفو نمیبینه که پس براش تیپو ظاهر مهم نیس من سفیدو تپلو بورم قدمم ۱۷۰هستم نمیدونم مرضش چیه داداششم اینجوری بوداون چند قدم از این جلوتر بود جاریم خانوادشو داداشاش حمایتش کردن دخترشو حضانتشو گرفت رفت اما من کسیو ندارم

عزیزم بعد پسرم یه دختر ناز چها ساله هم دارم دلم براش میسوزه .. پسرم هم از جنس مرداس بزرگ میشه میشه ی ...

انرژی منفی نفرست مثبت باش در مورد زندگی خودتم خوب فکر کن قرار نیست بخت و اقبال همه مثل هم باشه شاید بخت دخترت انقدر بلند باشه که به خوشبختی اون تو اطرافت ندیده باشی

خب اولین قدم ریشه یابیه باید ببینی چه عاملی باعث خیانتش شده آیا از اول ازدواج اینطوری بود یا تازگیا ...

گفتی اتاق خواب.. این از اول زود ان ز ا ل ی داره رایطمون به پنج دیقه هم نمیکشه ولی هیچ وقت هیچ وقت به روش نیاوردم که نشکنه یه بار خودش گفته باید بره دنبال درمانش که اونم نرفته منم نپرسیدم رفتی یا جرا نمیری گفتم شاید ناراحت بشه 

خیلی وقتا بعد رابطه وقتی اون حموم بود من گریه کردم چون واقعا نیازم برطرف نشده فقط نیاز اون رفع شده اما هیچوقت به روش نیاوردم نخواستم بفهمه گفتم شاید بشکنه

اریا جان لیسانسم شوهرم زیر دیپلم مدرک اشپزی سفره ارایی خیاطی دارم همه رم انجام میدم همیشه هم خونم و ...

خب پس این ذاتیه عزیزم و خودش باید بخاد که ذاتشو عوض کنه ببخشیدا اینو میگم ولی با اینایی که توصیف کردی اعتماد بنفس شوهرت تو حلقش.اگه میتونی غیر مستقیم بهش بفهمون کارش چقدر بده مثلا بگو شوهر فلانی که همسایه مامانم ایناست با اینکه زن و بچه داشت بازم هرز میرفت تا اینکه گیر یه خانمی میفته که شوهر داشته شوهره میفهمه الان مردو دستگیر کردن آبروی خودشو خونوادش رفته خلاصه در قالب داستان از بقیه که نمیشناسه اونارو بهش بگو به خودش بیاد

گفتی اتاق خواب.. این از اول زود ان ز ا ل ی داره رایطمون به پنج دیقه هم نمیکشه ولی هیچ وقت هیچ وقت به ...

خب همین بزرگترین اشتباه زنهاست که الکی نشون میدن از رابطه لذت بردن اگه نمیتونی به روش بیاری درمانهای خانگی رو دنبال کن  تو نت سرچ کنی راههای زیادی واسش هست یکیشم زیاد کردن تعداد دفعات رابطه س.از نیازت نگذر