سلام عزیزم
متاسفم که با همچین مردی زندگی میکنم
شرایط بدیه،طبیعیه که احساس افسردگی و ناراحتی میکنی،به خودت حق بده که غمگینی،اما بعد از غصه خوردنات به این فکر کن که تا کی قراره عزاداری کنی؟
با توجه به شرایطتت کسی قرار نیست بهت کمک کنه!پس فقط خودتی و خودت،به نظرت تا کی با پشیمونی از گذشته و گریه و قهر میشه سر کرد؟به نظر خودت وضعیت بدتر نمیشه؟خودت؟بچت چی؟میخوای به یه آدم افسرده عصبی تبدیل شی؟
میدونم شاید شعار به نظر بیاد،میدونم بین حرف تا عمل خیلی فاصله هست،اما تو مجبوری یه کاری برا خودت بکنی
من تو این شرایط اگر نتونم جدا شم اول از همه سعی میکنم که با گول زدن طرف یه کاری کنم که کمتر هرز بپره،یا اقلا حرمتا رو نگه داره اما تا بمیرم اون مرد برام تکیه گاه نمیشه،چون شوهر شما مشکل داره،اینجوری نیست که بگی حالا یه بار یه اشتباه کرده
اما تو باهاش صحبت کن،بگو تو یه پدری،تو الگوی بچمونی،داری با خودت چیکار میکنی؟من به درک،تو توی 60 سالگی کیو داری؟به غیر از من و این بچه کیه که یه لیوان آب دستت بده؟کی قراره برات بمونه؟تو که دیگه 20 سالت نیست تازه به دخترا پی ام میدی، از این قبیل حرفا،سعی کن بهش توی ظاهر اهمیت بدی،اقلا اینه که دیگه توی روت از این کارا نکنه،تو ام سرتو بکن زیر برف و ته قلبت بدون این مرد خیلی سسته،ارزش نداره براش مایه بذاری،از هیچیت،نه جسمت و نه روحت،اینو تا آخر عمر یادت بمونه
اما ظاهرا خودتو به اون راه بزن!این مرد برات شوهر و تکیه گاه نمیشه،سعی کن فقط برا رفع نیازات ازش استفاده کنی،با این دید بهش نگاه کن که قراره بره سرکار و برا شما پول دراره!!همین،حالا این وسط اگه مقدوره برات،باید یکم سعی کنی گولش بزی،به قول معروف خرش کنی،اینجوری خودت و بچتم کمتر اذیت میشین،دیگه تو کاراش تجسس نکن،بذار هرکاری میخواد بکنه،تو اونو از قلبت انداختی بیرون دیگه،فقط برا منافعت وانمود میکنی که شوهرته،تجسس و سر در آوردن از کاراش فقط تو رو عذاب میده
از این به بعد تو مثل اون بشو یه بازیگر!!ببین چقدر ساده ای که حتی پدر مادرت تو رو قبول ندارن و اونو قبول دارن،از این به بع" به خاطر خودت و بچت و شاد بودن خودت" وانمود کن دور از جونت یه آدم احمقی که شوهرشو دوس داره و شوهرشم آدم خوبیه!!ببین چجوری میشه،ببین به شاد بودنت کمکی میکنه یا نه
بدون با گریه کاری درست نمیشه
به خودت برس،بذار بفهمه توام مهمی،زیبایی،بذار یکم ترس از دست دادنتو داشته باشه اقلا،ریز ریز پس انداز کن
این که بگی خونه رو به نامم بزن ممکنه باعث شه که بدتر رو مسائل مالی حساسش کنی،دیگه نتونی درست و درمون پس انداز کنی