2777
2789
عنوان

درد دل😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 117 پست

عزیزم تاپیک این خانوم و تاپیک های بعدش هم خیلی به دردت میخوره

از تاپیک اش استفاده کن

مخصوصا اینکه همسرت وجهه خوبی داره سعی کن

حتما ازش تعهد بگیری و همینجوری نبخشش

و اینکه حتما با خوندن اون تاپیک هایی که دیشب بهت دادم قوی شو و تغییر کن، غصه خوردن کار آدمای ضعیفه

از تمام کسانی که وقت گذاشتنو دردامو خوندن و با من همدردی کردن و راهنمایی کردن ممنونم خیلی خیلی ممنونم الهی که هیچوقت درد نکشید

این تایپیکو حذف نمیکنم حداقل روزی یک بار میام از اول همه ی دردامو میخونم که هیچوقت هیچوقت برام کم رنگ نشه اگر یه وخ احساس کردم که میخوام ببخشم این تایپیک برام نهیب بزنه

ممنونم از تمام دوستانم که امدیدو پای دردو دلم نشستید براتون ارزو میکنم هیچوقت درد دل نداشته باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدااااااا

دلم زخم عمیقی برداشته چرکین شده سر باز کرده

به چشمانم بگو شبها انقدر نجوشد بالشم دریا شود

زخم دلم شوره میبندد میسوزد....اه میکشد...

خداااا ای شاهد تمام لحظه هایم....

قرارمان کافه ی تنهایی در دل تاریکی شب بود

تمام بغض هایم را بغل کردم برایت هدیه اوردم 

جز تو به که میتوانم بگویم..  

خدا ... دوست دارم مرا در اغوش بگیری بگویی ارام گیر بنده ی من

درد چرا؟؟ غصه چرا؟؟؟خودم هستم.. پناهتم بنده ی بی پناهم

معبودم نمیدانم امدی سر قرار یانه... 

میخواهم دردهایم را پیشت به امانت بسپارم

و چه روزها صادقانه عشق ورزیدم 

صادقانه تمام لحظه های عمرم را خرج کردم

و تو ای شاهد تمام روزهایم...

چ روزها که تمسخرم نکردی

نه

شاید پوزخندی زدی

که ای ساده لوح کجای دنیایی....

به کدام عشق صادقی؟

به کدام وفا عمر خرج کردی؟

چرا هوشیارم نکردی؟

چرا بیدارم نکردی؟

ته کشید تمام رویایم

نابود شد تمام دنیایم

خدااآ... حساب اشکهایی که امشب ریخته شد و دریا شد داری؟؟؟ شمردی؟؟؟ اخه دیدم به نظاره نشسته بودی.. بن ...

سلام عزیزم،،خیلی اعصابم خورد شد به خدا دوستم،،الان حالت خوبه؟قوی باش همه زندگی آدم که مردا نیستن انشاالله که الان خیلی خوب باشی من واقعاً این تاپیک وخوندم خیلی ناراحت شدم آخه شما خیلی خوبین

سلام عزیزم،،خیلی اعصابم خورد شد به خدا دوستم،،الان حالت خوبه؟قوی باش همه زندگی آدم که مردا نیستن انش ...

ممنون گلم لطف دارین.. خیلی از اون موقع بهترم گذر زمان ادمو پوست کلفت میکنه از اون روز تمام سعیمو جمع کردم برای پس انداز مخفی که اونم دیشب لو رفت حسابی حالم گرفته شد😡😡

ممنون گلم لطف دارین.. خیلی از اون موقع بهترم گذر زمان ادمو پوست کلفت میکنه از اون روز تمام سعیمو جمع ...

عزیزم اونم حتما اشتباه کرده اما نمیتونی یه جوری بپیچونیش بگی ماله کسیه،،حلما جون یکم بیشتر ازش پول بگیر خودت جم کن یه جوری قایم کن نفهمه 

عزیزم اونم حتما اشتباه کرده اما نمیتونی یه جوری بپیچونیش بگی ماله کسیه،،حلما جون یکم بیشتر ازش پول ب ...

نه خیلی زرنگه یه تومن از پولمو داده بودم ابجیم قرض دو روزه اونم شب برگردوند ریخت بهم گوشیم دست شوهرم بود پیامک واریزی اومد فهمید از طرف من به خواهرم پیام داد که پوله چیه اونم جواب داد که قرضی که داده بودی دستت درد نکنه دیگه هیچ جوره نتونستم قولش بزنم فوری ده گردش اخر از کارتم گرفت کلی هم ناراحت شد که جرا مخفی داری و من نمیدونم... راستش حقوق کارگری میگیره زیاد درامد نداره بهم اضافه بده منم اینو از خرجی خونه که هر سری خرید میکنم ده بیست تومن اضافه کارت کشیدم جم کردم یه مدت هم تو خونه خودم ماسک میزدم از این کار در منزل ها یه خورده هم از اون جم کرده بودم که به فنا رفت.. بعده جریان این تایپیک هم کلا کار در منزلو دیگه اعصابم نکشید بیارم

نه خیلی زرنگه یه تومن از پولمو داده بودم ابجیم قرض دو روزه اونم شب برگردوند ریخت بهم گوشیم دست شوهرم ...

اشکال ندارع عزیزم دوباره شروع کن شوهرتم انشالله قدرتو می‌دونه انسان جایز الخطاست،،تو میتونی دوباره شروع کنی

اشکال ندارع عزیزم دوباره شروع کن شوهرتم انشالله قدرتو می‌دونه انسان جایز الخطاست،،تو میتونی دوباره ش ...

دگه قدر بدونه یا ندونه مهم نیس اعتمادی که لکه دار بشه دیگه مثله اولش نمیشه متاسفانه