2777
2789
عنوان

درد دل😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 117 پست

بیشتر برای قناعتی که کردم و جمع کردم برای این ادم دلم میسوزه.... اگه شما بودین با این ادم چجوری برخورد میکردین؟

چند روزه باهاش حرف نمیزنم اونم لام تا کام هیچی نمیگه حتی یه معذرت خواهی نکرده

خیلی بی انصافیه پانزده سال با تمام وجودم وجودمو براش گذاشتم عشق صاف و صادقمو براش خرج کردم اون وخ این عوضی تو چتش با دخترا حرف عشق صافو صادق میزنه.. حتما خدایی هست نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فقط یه نفر نیست که هر روز یه نفر جدیده

شنیدم میگن هیچوقت نزدیک مردای خانم باز نشو 

اینا تو فیلماست کە یارو بعدش عاشق زنش میشە و همە رو میزارە کنار 

وقتی الان زن دارە دیگە باید مسئولیت پذیر باشە و قدر زندگیشو بدونە

اگە با مدرک هم باور نمی کنن ، مدرک های زیادی رو جمع کن برو نشون اونی بدە کە میتونە ازت حمایت کنە 

چیزی باشە کە هیچکس نتونە انکارش کنە

نداشتن تنها راه از دست ندادنه ...⁦☘️⁩
عزیزم هیچی بنامت نکرده؟هیچ پس اندازی نداری؟

نه عزیزم هیچی.. فقط پانزده تومن دارم که اونم هفته پیش به اسمه اینکه قرعه کشی شرکت کردیم دادم بهش که ماهی یه تومن بده میدونم خریت کردم ولی اون موقع نمیدونستم قضیه رو

نسرین جان یادته چقدر از قناعت هام گفتم براتون .. دلم مثله اسفنده رو اتیشه .. همش اون روزای سختم یادم میفته دلم میخواد داد بزنم برای دل مرده ام زجه بزنم عزا بگیرم ولی حتی گریه ارام هم نمیتونم چون پسرم حساسه و زود عصبی میشه تو سه روز اندازه سی سال پیر شدم بغض انگار میخواد گلومو سوراخ کنه

نه عزیزم هیچی.. فقط پانزده تومن دارم که اونم هفته پیش به اسمه اینکه قرعه کشی شرکت کردیم دادم بهش که ...

حلمای عزیزم قوی باش با توجه به اینکه میگی هیچ جوره نمیتونی طلاق بگیری حتی اگر امکان مالی برات فراهم بود پس بهتره با سیاست رفتار کنی، گریه کن داد بزن ناراحتی کن ولی بعدش قوی وایسا، باهاش مهربون شو گرم بگیر هر مردی یه قلقی داره باهاش جوری رفتار کن که جذبت بشه و بهت اعتماد کنه سعی کن با این روش کاری کنی خونه رو بنامت کنه حداقل اینجوری گوشه ی ذهنت از لحاظ مالی خیالت آسوده اس و اینکه عزیزم کافیه هرچقدر این مدت قناعت کردی دیگه از هیچی نگذر اولم از خودت شروع کن برای سلامتیت پوستت مو هرچی هزینه کن دیگه از خودت نگذر اولویت اولت همیشه خودت باش حتی بچه هاتم نه اول خودت، مرد جماعت متاسفانه اینجوری که متوجه نیست زنی که براش قناعت میکنه داره از خودگذشتگی میکنه فکر میکنن زن ارزشش پایینه دور از جون شما البته همیشه استثنا تو هرچیزی هست که اینو زمان ثابت میکنه

قوی باش عزیزم امیدوارم موفق بشی

خدایا تو در من چه دیدی که در مقابل چشمانم دلم را... غرورم را... اعتمادم را... به ورطه ی نابودی کشاندی.. خدا چرا بنده هات اینقدر راحت دل میشکونندو به روی خودشون نمیارن..  انگار اب از اب تکان نخورده... خدا هستی؟ شاهدی؟ تو که در لحظه لحظه ی زندگیم بودی ...تو که میدانستی شانه های من توان سنگینی این درد را نداره زود میشکنه زود فلجم میکنه خدا چرااااااا

حلمای عزیزم قوی باش با توجه به اینکه میگی هیچ جوره نمیتونی طلاق بگیری حتی اگر امکان مالی برات فراهم ...

امکان نداره چیزی به نامم کنه چون قبلن یه زمین بنام مادرش زده بود مادرش دیگه نمیداد مجبور شد  ارثی که از باباش بهش میرسه بده به مامانش تا مامانش زمینو پس بده برای همین به نام من محاله چیزی بزنه 

نسرین جان شما خانم مدیرو باسیاستی هستین میگین چه کنم؟ با دلم چه کنم.؟ با اعتماد از دست رفته ام چه ک ...

عزیزم اگر پشیمون بود از رفتارش یا حداقل با یکنفر خیانت کرده بود میگفتم تلاش کن زندگیتو نجات بده دوباره اعتماد کن ولی متاسفانه انگار ایشون عادت کردن

بیشتر برای قناعتی که کردم و جمع کردم برای این ادم دلم میسوزه.... اگه شما بودین با این ادم چجوری برخو ...

فقط خرج كن و تيپ بزن و همه چيزايي كه از دست دادى رو كم كم بدست بيار فعلا همين به ذهنم ميرسه

پس حداقل دیگه از خودتو خواسته هات نزن عزیزم برای خودت هزینه کن

اینو که حتما .. داغی روی دلم گذاشته که باید خودشم با من بسوزه یه جوری عض بشم که شاخ در بیاره اما دلم اروم نمیگیره پانزده سال حماقت کردم نمیتونم ببخشم برایم مرده فقط بخاطر بچه هام باهاش همخونه میشم نه همبستر .. زنده زنده دفنم کرده کلماتش جلوی چشمم رژه میرن

اخه دلم میسوزه برادرش سه سال پیش بخاطر همین مضوع زندگیش از هم پاشید زنش بچشم برداشت رفت داداشش الان علاف شده شوهر من همیشه اونو سرزنش میکنه اون وخ خودش پا جای پای اون گذاشته