2777
2789
عنوان

درد دل😢😢

1474 بازدید | 117 پست

شوهرم بی اندازه ادم مثبت و موجهی به نظر میاد یه جورایی عقل کل تمام طایفه حساب میشه همه رو نصیحت میکنه واگه مشکلی داشته باشن هدایت میکنه.. انقدری مثبته که اگه به کسی حتی مادر خودمم بگم که چند بار خیانت کرده به من باور نمیکنندو منو دیوانه فرض میکنن یامیگن که تهمت میزنم ولی واقعیته این داره نابودم میکنه درد خیانتش یه طرف بیشتر این عذابم میده که میدونم حتی خانواده خودمم باور نمیکنن حتی اگه مدرک داشته باشم بازم باور نمیکنن چون شوهرم بی اندازه چهره مظلومی داره و همیشه خیرخواه همه بوده و مشکلات همه رو حل کرده نمیتونم دردمو به کسی بگم داغونم داغون.. چه کنم؟؟ تو رو خدا خانما اونایی که در کشیدین به داد حال زارم برسید بگید چه کنم شما بودین چه میکردین

اگه شرایط طلاق رو نداری خونه و درامدو...هیچی.فعلا فقط سازش.چون اگه جدا بشی درگیر تورم میشی و خیلی مشکلای دیگه....

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیانتش رو چطور فهمیدین در چه حد

چت میکنه به خانما اصرار میکنه باهاش باشن براشون شارژ میخره یه بارم یکیشونو سوار کرده بود نمیدونم چه مدت و چند روز فقط میدونم هر روز یه مسیری رو میرسوند مثل راننده شخصی

اینجور ادما. دو رو نه  هزار رو دارن اون کارا رم واسه بقیه میکنه که خودشو خوب جلوه بده میفهمم چی میگی 

اونایی  که  تو  زندگی  توقعی  از  کسی  ندارن  موفق  تر و  ارامش  بیشتری  دارند 

متنفرم از آدمای ظاهرنما

اینا خیلی بدجنسن ، دزدن ، دارن واقعیتارو میدزدن و مردم رو جاهل فرض می کنن

تا بچە دار نشدی طلاق بگیر 

بگو حالا نمیگم اون بدە ، شاید دوتا آدم باشن کە هردو خوب ولی خب باهم ترکیب نامناسبی باشن

توم سیاست بە خرج بدە

بخدا تنهایی خیلی بهتر از داشتن یکیە کە هر روز تنهاترت میکنە ،،،

دو روز دیگە بخاطر اینکە بە اونیکی زن برسە تو رو متهم نکنە صلوات !!!

با حرف حساب و مهربون و صراحت راهتو جدا کن ازش

ارزش خودتو بدون ، لیاقتت بیشتر ازیناست دوست من ⁦❤️⁩

نداشتن تنها راه از دست ندادنه ...⁦☘️⁩
اگه شرایط طلاق رو نداری خونه و درامدو...هیچی.فعلا فقط سازش.چون اگه جدا بشی درگیر تورم میشی و خیلی مش ...

نه ندارم خانوادم اصلا حمایت نمیکنن درامد هم ندارم دوتا بچه دارم چهار سال و یازده سال.. فامیل هم هستیم.. پانزده سال از بهترین سالهای عمرمو براش گذاشتم تو این پانزده سال سه بار تا حد مرگ رفتمو برگشتم که یه سره علتش خودش بود با تمتم وجودم تو این مدت برای زندگیمون تلاش کردم بی اندازه کم توقع بودم کم خوردم کم پوشیدم کم گشتم که جم کنیم خونه خریدیم تو شهر بزرگ بهترین جای شهر تمام طلاهامو حتی هدایای خانوادمو و حلقمو فروختم ماشین خوب خریدیم کلی عذاب و کمبود کشیدم هم از لحاظ عاطفی هم مالی اون وخ یکی دیگه سوار اون ماشین بشه داغونم میکنه 

تا حالا به خانواده ات گفتی و باور نکردند؟

خانوادمو میشناسم باور نمیکنن.. باور هم کنن نمیزارن جدا شم .. جدا هم بشم اون خانواده دختری که طلاق بگیره جایی تو خونواده نداره نمیپزیرن حمایت نمیکنن پدرم میلیاردره تو شهرمون اما خسیسه دخترو اولاد نمیدونه