2777
2789
عنوان

کار من اشتباه بوده؟؟؟؟یا شوهرم....

655 بازدید | 30 پست

شوهرم هر روز میرفت سرکار یا تدریس ایلتس یا اسنپ البته کارش یه چیز دیگست بخاطر کرونا مجبور شده

بعد دو بار توی ماه های اخیر یکی موقعه فوت دوستش یه بارم موقعی ک فکر میکرد کرونا گرفته با دوستش بلند شد رفت مشروب خورد مست شده اومد تو خونه گرفت خوابید منم خیلی عصبی چون دوبار دیگه جواب نلفنشو نمیداد و غیبش میزد یهو....

واقعا میترسیدم باز چون سیگار میکشه و دارو دکتر داده ک ترک کنه یه مقداریم سیگارش کمتر شده بعد از اونبر بره مشروب بخوره غیبش بزنه دوسته عوضیشو هم ک دیدم یه پسره بود بیشعور اشغال ک خودش بچه داره و دختر ولی زنه قبلیش ولش کرده و بهش خیانت کرده و رفته ی زنه دیگه گرفته.... ادم درستی نیست به هر حال چندین بار هی بهش گفتم با این نگرد این ادم درستی نیست اگه بود زنه قبلیش با وجود بچه ولش نمیکرد بره این مشروب خوره تو دلم میگفتم شاید دختر بازم باشه.....

بعد دیروز دوباره دوستش چند بار زنگ زد رفت پیشش....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد منم‌واقعا دیگه کفرم دراومد رفتم به باباش پیام  ادم ک اره مشروب خورده و حتی نوی روی من بهم گفتا مشروب خورده اگه دوباره بخوره یا بره با این دوستش اتفاق های خیلی بدی می افته دیروز موقعی ک شوهرم خواب بود البته ساعت پنج و نیم عصر بود بابا و مامانش زنگ زدن و یهو از خواب پرید بگم خیلی از باباش حساب میبره یهو بلند شد و باهاشون صحبت کرد وحسابی از دسته من کفری شد چرا رفتی گفتی و دیگه نرفت سرکار و تو اتاق خوابه و اصلا شامم نخورد

متاسفانه وقتی دوستای بد دورش باشن خیلی سخته ترک کنه 

منم چون خواستم دوستاشوبیخیال بشه به مامان و باباش گفتم الان ناراحته ک چرا من بیست و چهار ساعته دارم کار میکنم و زحمت میکشم تو رفتی به خانوادم اینو گفتی

عزیزم حق با توه

ولی کاری نکن با جنگ و دعوا ک همسرت بهت دروغ بگه 

و بخواد ازت پنهون کنه با مهربونی و زبون نرم چرب همسرت رو از دوستش جدا کن ولی اگه هی بخوای دعوا کنی جو خونه براش بد میشه و فرار میکنه از خونه 

الانم مثلا بهش پیام بده اقایم کجای وقتی اومد خونه بدونه اینکه دعوا کنی یکم صحبت کن از خودت بگو و اینا 

بعدش کم کم ازش بپرس کجا بودی نگرانت شدم بزار خودش بگه کجا بوده اصلاااا با دعوا چیزی درست نمیشه فقط باعث میشه همسرت بهت دروغ بگه و پنهون کاری کنه 

نمیدونم.گاهی ادم میبینه کاری از دستش برنمیاد و حالش بده.واسه همین سعی میکنه هرطور شده به طرفش کمک کنه.شمام قصدت همین بوده.اما روحیه همسرتو نمیدونم ازایناییه که اثر داره یا قبحش براش میریزه

من همین یه دونه ام!
من بابام اصلا منو به سیگاری و مشروبی نمیدددده

شوهر من همچی سیگاری و مشروبی نیست پنج ساله باهاش ازدواج کردم شاید توی پنج سال سه دفعه خورده باشه ک اون دو دفعه چون باهم این موقعه بود رفت رو مخم سیگارم خیلی و جلوی بقیه و تکی عموم نمیکشه 

شوهر من کم ادمی نیست نویسنده کتابه تو بازار و مدیر دفتر هواپیمایی جهانگردیه و پدرشم تیمساره

بعد منم‌واقعا دیگه کفرم دراومد رفتم به باباش پیام  ادم ک اره مشروب خورده و حتی نوی روی من بهم گ ...

بهترین کارو کردی ب پدر شوهرت گفتی 

ولی دیگه ب خانواده خودت نگی با پدر شوهرت صحبت کن بیاد یکم باهاش حرف بزنه وقتی میگی ازش حساب میبره