2777
2789
عنوان

کار من اشتباه بوده؟؟؟؟یا شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چون خواستم دوستاشوبیخیال بشه به مامان و باباش گفتم الان ناراحته ک چرا من بیست و چهار ساعته دارم ...

وظیفشه کار کنه 

منت چیو میزارن ای مردا اخه!

میخواس زن نگیره بمونه پیش ننه باش اون موقع میخورد و میخوابید کارم نمیکرد 

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
وظیفشه کار کنه  منت چیو میزارن ای مردا اخه! میخواس زن نگیره بمونه پیش ننه باش اون موقع میخورد ...

ن ناراحته ک من کاریم ولی تو رفتی به خانوادم گفتی مشروب خورده یعنی انگار من اصلا کار نمیکنم و بیکارم و همش پی الواتیم

عزیزم اشتباه کردی گفتی.باید خودت حلش میکردی

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
منم چون خواستم دوستاشوبیخیال بشه به مامان و باباش گفتم الان ناراحته ک چرا من بیست و چهار ساعته دارم ...

اصلا ناراحت نباش ی جای باید بفهمه کارش اشتباه الانم اگه خونست برو پیشش باهاش حرف بزن بگو من قدر دان تو هستم ک میری سر کار زحمت میکشی ولی وقتی میبینم داری خودتو با این کار ب نابودی میکشی ناراحت میشم و ب حرف منم گوش نمیدی پس منم مجبورم ب پدرجون بگم ک نصحیتت کنه من ب ادم غریبه حرفی نزدم بابات هم مثل پدر خودمه تازه با اون راحت ترم واسه همینم از ایشون کمک خواستم

بگو من دلم نمیخواد زندگیمون با دوست نابابت خراب بشه یکم بوسش کن و اینا 😉از دلش در بیار 

ن ناراحته ک من کاریم ولی تو رفتی به خانوادم گفتی مشروب خورده یعنی انگار من اصلا کار نمیکنم و بیکارم ...

عزیزم خیلی کار خوبی کردی گفتی

همه این کارایی ک میکنه وظیفشه

بعدم چه سیگار چ مشروب همون یک بارشم بده چون کم کم عادت میکنن همون بهتر ک ی جایی جلوشون گرفته بشه

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
اصلا ناراحت نباش ی جای باید بفهمه کارش اشتباه الانم اگه خونست برو پیشش باهاش حرف بزن بگو من قدر دان ...

باهاش صحبت کردم گفتم اگه تو ادم تو خیابون بودی شوهرم نبودی ک برام مهم نبود چون شوهرمی مهمی 

ن گفتم از دیروز تا حالا همش تو اتاقه غذا هم نخورده

خوب الان اون منتظره تو بری باهاش حرف بزنی و از دلش در بیاری و نازشو بکشی الان ک از دیشب با خودش خلوت کرده بهترین راهی ک الان بری باهاش حرف بزنی ی ناهار خوشمزه ک دوس داره هم براش درست کن ولی اول برو از دلش در بیار 

بگو چون دوست دارم زندگیمونو دوست دارم تو هم به حرف من گوش نمیدی .بگو اگه گوش میدادی مجبور نبودم به اونا بگم .سعی کن یه جوری حرف بزنی خودش قضاوت کنه.بگو من اگه همچین دوستی داشته باشم و باهاش گرم بگیرم تو ناراحت نمیشی؟

باهاش صحبت کردم گفتم اگه تو ادم تو خیابون بودی شوهرم نبودی ک برام مهم نبود چون شوهرمی مهمی 

خوبه الانم برو پیشش و بیشتر باهاش صحبت کن 

مردا وقتی هم شکمشون خالیه اصلا مغزشون کار نمیکنه ی صبحونه توپم اماده کن ببر با خودت تو اتاق بگو تو مرد خونه ای اگه سالم نباشی و اتفاقی برات بیفته میدونی چ اتفاقی برا ما میفته و خدا میدونه بعد تو چ بلاهاای سرمون بیاد پس من دلم نمیخواد تحت هیچ شرایطی برا همسرم ک عاشقشم اتفاقی بیفته و هرکاری ک از دستم بر بیاد برا سالم بودن و سلامتیش انجام میدم 

والا نمیدونم چاره دیگه نداشتی

ولی به خونواده خودت اصلا نگو

بذار همسرت بفهمه قصد خبرچینی نداری بلکه نگران خودشو زندگیتون هستی

کار شوهرت اصلا درست نیس ولی ممکنه فشار کاری و اقتصادی هم باعث شده باشه سمت این چیزا بره

در تین اقتدار و اینکه از حرفت کوتاه نیای در باره این موضوع، اما باهاش مهربون باش. ساعت دقیقه نق نزن بهش بگو درک می‌کنی که چرا اینطور کرده ولی درست نیس کارش

البته من که شوهرتو نمیشناسم. امیدوارم اهل حرف زدن باشه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.