2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جقوقش کلا 3 تومنه \:

ببین کسی که دانشجوئه بحثش فرق می کنه.

چند سال سابقه داره؟ و درآمدش رو توی این چند سال چی کار کرده؟ اگه هیچی جز حقوقش نداره باهاش ازدواح نکن. چون توی این چند سال حتما باید یه پولی جمع می شد.

"راجع به" رو درست بنویسیم.

همسر منم کارمنده و حقوقش کمه ولی خدا برکت به زندگی مون داد صاحب همه چی شدیم،ماشین صفر ،خونه ی عالی،بچه و .... اولش که اومد خواستگاری هیچی نداشت حتی ماشین. فقط بیست تومن پول داشت وام گرفت شد پنجاه خونه اجاره کردیم،تمام مخارج عقد و نامزدی و عیدی و عروسی روهم خودش داد

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

ي ادمه ك پنج شيش سال درس ميخونه ياد ميگيره دندونا رو درست كنه در امدش عاليه مطب ميزنه و پول پارو ...

مطب زدن راحته مگه؟ دم و دستگاهای دندون پزشکی خداتومن پولشه طرف باید چندسال کار کنه اینور اونور تا پولاشو جمع کنه تازه بتونه واسه خودش مطب بزنه و کار کنه و دوباره پول جمع کنه.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

الحمدالله ...

خیلی دورم ازدواج نکردیما همین چهار سال پیش. به نظرم علت بی پولیای الان یکمش ول خرجی زناس دیدم که میگم، طرف همش میگه نداریم هر روزم یک مانتو تنشه، بیشترش هم بی برکت شدن پولاس. من از اول زندگیم با قناعت زندگی کردم هیچوقت هم لنگ نبودیم همین الانش بااینکه پول پوشک داریم بدیم ولی بچمو کهنه میکنم.