2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جقوقش کلا 3 تومنه \:

ببین کسی که دانشجوئه بحثش فرق می کنه.

چند سال سابقه داره؟ و درآمدش رو توی این چند سال چی کار کرده؟ اگه هیچی جز حقوقش نداره باهاش ازدواح نکن. چون توی این چند سال حتما باید یه پولی جمع می شد.

"راجع به" رو درست بنویسیم.

همسر منم کارمنده و حقوقش کمه ولی خدا برکت به زندگی مون داد صاحب همه چی شدیم،ماشین صفر ،خونه ی عالی،بچه و .... اولش که اومد خواستگاری هیچی نداشت حتی ماشین. فقط بیست تومن پول داشت وام گرفت شد پنجاه خونه اجاره کردیم،تمام مخارج عقد و نامزدی و عیدی و عروسی روهم خودش داد

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

ي ادمه ك پنج شيش سال درس ميخونه ياد ميگيره دندونا رو درست كنه در امدش عاليه مطب ميزنه و پول پارو ...

مطب زدن راحته مگه؟ دم و دستگاهای دندون پزشکی خداتومن پولشه طرف باید چندسال کار کنه اینور اونور تا پولاشو جمع کنه تازه بتونه واسه خودش مطب بزنه و کار کنه و دوباره پول جمع کنه.

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

الحمدالله ...

خیلی دورم ازدواج نکردیما همین چهار سال پیش. به نظرم علت بی پولیای الان یکمش ول خرجی زناس دیدم که میگم، طرف همش میگه نداریم هر روزم یک مانتو تنشه، بیشترش هم بی برکت شدن پولاس. من از اول زندگیم با قناعت زندگی کردم هیچوقت هم لنگ نبودیم همین الانش بااینکه پول پوشک داریم بدیم ولی بچمو کهنه میکنم.