2777
2789
عنوان

دهنم تلخه چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 33 پست
نمیدونم به خدا.اگه طاقتشو داری یک هفته ای صبر کن.من که اگه جات بودم طاقت نمیاوردم

آخه چند روز قبل موعد زدم منفی بود، اینقدر تو ذوقم خورده دیگه می ترسم. بعد جالبه هر وقت حس کردم باردارم و بی بی چک زدم بلافاصله پریود شدم  

خدایا شکرت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت دعا کن.4 ساله ازدواج کردم تقریبا سه ساله که تو اقدامم البته همیشه جدی نبوده اما بازم 4 سال کم ...

متوسل شو به علی اصغر امام حسین براش گریه کن روضه بخون زیارت عاشورا و صدقه چون بچه بوده حاجت مادران چشم انتظار و میده

روانشناسی کودک
منم همین طور.... چند وقته اقدامی؟مشکلت چیه؟

3 سالی میشه من تنبلی تخمدان دارم دیر به دیر پریود میشم شوهرمم چند وقت پیش آزمایش داد اسپرم هاش کمی کم تحرکی داشتن

خدایا شکرت   
متوسل شو به علی اصغر امام حسین براش گریه کن روضه بخون زیارت عاشورا و صدقه چون بچه بوده حاجت مادران چ ...

ان شالله عزیزم . دستت درد نکنه . ان شالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

خدایا شکرت   
3 سالی میشه من تنبلی تخمدان دارم دیر به دیر پریود میشم شوهرمم چند وقت پیش آزمایش داد اسپرم هاش کمی ک ...

منم تنبلی شدید دارم

پارسال خیلی آمپول زدم جوری که الان سوزن میبینم فشارم میفته ولی خب بی فایده بود

امسال به خاطر کرونا بیخیال درمان پزشکی شدم.فقط گیاهی مصرف میکنم.این ماه حس میکنم حالم ی کم بهتر بود.صورتم جوش نزد وقت پریودی

منم تنبلی شدید دارم پارسال خیلی آمپول زدم جوری که الان سوزن میبینم فشارم میفته ولی خب بی فایده بود ...

من قبل ازدواج دنبال درمان بودم چون بدون قرص پریود نمیشدم . تا حدودی بهتر شدم الان پریود میشم اما دیر به دیر گاهی دو سه ماه طول میکشه تا بشم . جوری شده که وقتی میشم شوهرم کلی ذوق می کنه. ولی در کل یک بار با هم رفتیم فوق تخصص زنان که آزمایش نوشت برای شوهرم و منو معاینه لگنی کرد گفت تنبلی داری . قبلا پرولاکتینم بالا بود اما الان نرماله اما خیلیا بودن با مشکلاتی خیلی بدتر باردار شدن

خدایا شکرت   
من قبل ازدواج دنبال درمان بودم چون بدون قرص پریود نمیشدم . تا حدودی بهتر شدم الان پریود میشم اما دیر ...

من خودم ی دونه پسر دارم برا دومی تو اقدامم که اینقدر داره عذابم میده.به من که گیاهی بهتر ساخت.حالا شاید باردار نشم با اینا ولی از لحاظ جسمی حالم بهتره

من خودم ی دونه پسر دارم برا دومی تو اقدامم که اینقدر داره عذابم میده.به من که گیاهی بهتر ساخت.حالا ش ...

همین که خودت بهتری خدا رو شکر. خوبه که یک بچه داری من 30 سالمه همون یکی رو هم ندارم هنوز. می ترسم از سنم بگذره.شما برای بار اول چه اقداماتی کردی؟

خدایا شکرت   
همین که خودت بهتری خدا رو شکر. خوبه که یک بچه داری من 30 سالمه همون یکی رو هم ندارم هنوز. می ترسم از ...

ان شاءالله همین الان بارداری

اون موقع هم گیاهی میخوردم فقط ۱ ماه کلومیفن خوردم و همون ماه هم خدا خواست و معجزه کرد

من میدونم فقط معجزه شده بود وگرنه من ۱۰۰۰برابر اون داروهارو خوردم و بی اثر بود.پارسال انقدر آمپول زدم که از لحاظ روانی بهم ریختم هنوزم...

ان شاءالله همین الان بارداری اون موقع هم گیاهی میخوردم فقط ۱ ماه کلومیفن خوردم و همون ماه هم خدا خو ...

زنده باشی عزیزم.ممنونم.وای نه اینقدر با دارو خودتو اذیت نکن . به خودت استراحت بده . خدا رو شکر یک بچه صحیح و سالم داری .تلاش کن اما خودتو فراموش نکن. روحیه خیلی مهمه

خدایا شکرت   
زنده باشی عزیزم.ممنونم.وای نه اینقدر با دارو خودتو اذیت نکن . به خودت استراحت بده . خدا رو شکر یک بچ ...

استراحت بدم اصلا پریود نمیشم.مجبورم هرماه دارو بخورم

ممنونم.ان شاءالله خدا به همه منتظرا چند تا صحیح و سالمشو بده.من که هرشب تو نماز دعا میکنم.امیدوارم خدا به همه نظر کنه.به منم دوباره نظر کنه به خاطر تنهایی و علاقه ای که بچم به نی نیا داره

استراحت بدم اصلا پریود نمیشم.مجبورم هرماه دارو بخورم ممنونم.ان شاءالله خدا به همه منتظرا چند تا صحی ...

عزیزم . ان شالله ، گیاهی خوبه .منظورم شیمیاییه .اونا خیلی عوارض دارن . توکل به خدا ان شالله دوباره به همین زودیا دامنت سبز بشه .

خدایا شکرت