2777
2789
عنوان

مامانایی که تو قم زایمان طبیعی کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 21842 بازدید | 65 پست
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییی چه مشاور احمقی؟؟؟
البته دوستم تو تهران زایمان طبیعی کرد میگفت بهم گفتن میخوای زایمان بدون درد داشته باشی منم از خدا خواسته گفتم اره
یه انپول بهش تزریق کردن که اثرش بعد از 20 دقیقه معلوم میشه اما اون میگفت قبل از تاثیر دارو زایمان کردم
شاید مشاور منظورش همون امپول ضد درد بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم
البته من از سزارین بیشتر از طبیعی میترسم
بعضیا هم خیلی کولی بازی در میارن هنوز درد نکشیده جیغ و داد میکنن بعضیا هم کلا جون عزیزن تحمل درد ندارن واسه همینم زایشگاه پر از صدای جیغ و داد میشه من که به جیغ هاشون اهمیت نمیدم چون معلوم نیست از شدت درده یا از شدت ترس
سلام فاطمه جون من هم قم زندگی میکنم اما زایمانم رو رفتم کرمان انجام دادم
شما یه سر بیا تاپیک مامانای قمی امکان نداره سوالی داشته باشی و جوابت رو ندن اگه کسی اطلاعی داشته باشه مطمئن باش در اختیارت قرار میده اونم با کمال میل
من شخصا از بیمارستانها و پزشکای قم اطلاعی ندارم واسه همین میشم یه خواننده خاموش اما این به این معنی نیست که چیزی میدونم و نمیخوام بگم سایر دوستان هم همینطوره شما بیا تاپیک مامانای قمی قول میدم اگر کسی انلاین باشه کمکت میکنه
ان شالله که به سلامتی زایمان کنی و خدا یه نی نی سالم و ناز بهت بده نگران نباش و بیشتر به استراحت و خودت اهمیت بده
ممنونم از دل مهربونت هستی جون
خودم وقتی باشم به همه نظر میدم اما وقتی سوالی دارم که برام مهمه و جز یکی 2نفر کسی جوابمو نمیده دلم خیلی میشکنه
الانم به خاطر بارداریم زودرنج تر شدم
فاطمه جون منم مث شما خیلی حساس بودم هرکی رو میدیدم همش ازش درباره بیمارستانا میپرسیدم آخرشم بلایی که ازش میترسیدم سرم اومد. من کلاسای زایمان ایزدی رو رفتم و چون با ماماهاش آشنا شدم همونجا رفتم
یه بیمارستان دولتی و آموزشیه یعنی شما داری از درد میمیری دانشجوها بالای سرت کلاس دارن و روی شما آزمایش میکنن. محیطش هم بد نبود.توی اتاق زایمان سه تا تخت داشت که البته با پرده از هم جدا میشدن که اون روز شانس من پرده ها رو داده بودن برای شستشو
دیگه.....توی بستهای که از فروشگاه بیمارستان فکر کنم به قیمت 10تومن میخری پوشک برای خودت، برای نی نی(که البته تو ساکش حتما پوشک بذار چون کمه)،تب سنج،دمپایی هست. برای نی نی هم باید لباس و پتو ببری
اما خوبی بیمارستانای دولتی اینه که زایمان بدون درد دارن یعنی وقتی دردات خیلی زیاد شد یه ماسک بهت میدن که میری تو خلسه و دردا رو کمتر احساس میکنی(البته بازم بپرس شاید بیمارستانای دیگه مث خرم و ولیعصر هم داشته باشن،تا پارسال که نداشتن) اپیدورال هم تو قم نیست چون میگن باعث مرگ بعصی از نوزادا میشه
منم ایزدی زایمان داشتم کلاسهای مشاوره زایمان هم رفتم از قبل یک لیست سوال دستم بود همه را از ماما هه پرسیدم روز زایمانم روز اول محرم بود هیچ دانشجویی اونجا نبود از شانس من کسی هم به دادم نمیرسی برعکس مامان جون
برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست