2777
2789
عنوان

مامانایی که تو قم زایمان طبیعی کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 21842 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوای برای زایمان طبیعی این همه به دکترت پول بدی؟مطمعا باش تو بیمارستانا همه دکترا متخصص هستن وکارشونو کاملا بلدن دکتر خودتم میخواد یه برش بده فقط وبعدشم بخیه که اینو دکترای شیفتم میکنن 600 تومنتو بزار تو جیبت وبرو یه بیمارستان دولتی پشیمون نمیشی
افسانه جون خیلی لطف کردی که جوابمو دادی واقعا ازت ممنونم ان شاءالله خدا محمدامین ناز وخوشگلت رو براتون حفظش کنه و خوشبختش کنه
میبینی بین اینهمه قمی فقط تو بودی که جوابمودادی
هر وقت سوال جدی برام پیش میاد همه میشن خواننده خاموش خدا تو و اون معدود افراد مهربونی رو که اطلاعاتشون رو در اختیار ما میزارن خیرتون بده و به ارزو ها و حاجاتتون برسونه
ببخشید که وقتتو گرفتم
خیلی خوشحال شدم که اطلاعات مفیدی بهم دادی
بازم ازت ممنونم دوست عزیزم
من اول میخواستم سزارین کنم ورفتم الزهرا پیش مشاور بیشعورش اونم اونجا کلی بهم روحیه داد که برو طبیعی ویه درد مختصر مثل پریودی میگیری وبهدش اپیدورال میکنن که هیچ دردی نداشته باشی و من احمقم خوشحال شدم وفرداش حاضر شدم برم برای زایمان طبیعی اما چشات روز بد نبینه رفتم تو بخش رایمان همه زایوو ها یه جیغ ودادی راه انداخته بودند که من از ترس لرزم گرفت واز یه ماماهه پرسیدم اینا چرا دارن جیغ میکشن مگه بدون درد نیست زایمان طبیعی اما ماماهه بهم خندید وگفت بیحسی دیگه چیه کی گفته که ما بیحسی میکنیم
همه دنیا رو سرم خراب شد خواستم فرار کنم اما نزاشتن از خدا خواستم نجاتم بده ودکتره گفت چون درد نداری دراز بکش کیستو بترکونیم ومنم با ترس وگریه دراز کشیدم وترکوندن وبهم گفت سریع حاضر شو بریم اتاق عمل نی نی وکیوم دفع کرده انگار اون لجضه همه دنیا رو دادن به من نمیدونی با چه سرعتی دویدم رفتم اتاق عمل واز خوشحالیم اشک میریختم خدایا شکرت شکر