نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من 4 هفته پیش تو قم زایمان کردم کیسه ابم پاره شد نصفه شبم بود رفتم بیمارستان ولیعصر تا ساعت 6 صبح هیچ کاری باهام نداشتن چون نامه از خانوم صموتی که دکترم هستن داشتم کلا خیلی هموامو داشتنن و بهم میرسیدن .....اخه میدونی که خانوم صموتی بهترین مامای قمه من خیلی ساکت بودم داد نمیزدم بخاطر همین همه خیلی بهم میرسیدن شاید دلشون میسوخت:) برام ماسک گذاشتن که خوب بود ............من واقعا از خانوم صموتی راضی بودم خدا خیر دنیا و اخرت بهش بده زایمانم عالی بود نه شکممو فشار داد نه هیچی عین فیلم زایمانای اروپایی وایساد تا بچه اومد البته اینم بگم من همکاری میکردم بدنمم اماده بود...........کلا از بیمارستان راضی بودم از دکترمم خیلی خیلی راضی بودم تو ساکشونم لباسو دمپایی و پوشک بود من وسایل بچرو نگرفتم خودم بردم
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم