2777
2789
گلم میدونم حرفا من شاید دردناک باشه ولی شاید این آقا اصن راجب خودشم بهت دروغ گفته باشه چند سالش بود ...

بهم گفت از خانمم جدا شدم، وکیلش بیاد دیگ تمومه

بعدش برگشتم گفتم تا طلاق کامل نشه نمیتونی که منو عقد کنی

گفت صیقه ۹۹ ساله

گفتم چی!!!! من صیقه بشم

بعد گفت غیر قانونی عقدت میکنم

بعد گفت زری ازم جدا شدی نگی این مشکلاتش زیاده و سرد شی منم چیزی نگفتم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهم گفت از خانمم جدا شدم، وکیلش بیاد دیگ تمومه بعدش برگشتم گفتم تا طلاق کامل نشه نمیتونی که منو عقد ...

چند سالته عزیزم واقعا شما با همچین آدمی ادامه دادی خدا خیلی دوست داشته که خودش رفته واقعا برات خوشحالم عزیزم 

چند سالته عزیزم واقعا شما با همچین آدمی ادامه دادی خدا خیلی دوست داشته که خودش رفته واقعا برات خوشحا ...

اگه خدا دوسم داشت اصلا اینو سر راهم قرار نمیداد

اگه خدا دوسم داشت اصلا اینو سر راهم قرار نمیداد

من واسه رابطه ام عزیزم خیلی با مشاور تماس گرفتم تا تونستم از مشاوره ها پرسجو کردم  باورت میشه همشون چیزایی میگفتن که خودم تعجب کرده بودم میگفت خیلی از خانوما اومده بودن میگفتن کاش خدا اینو تو دوران قبل اذدواج از ما میگرفت شکست می خوردیم ولی الان باهاش زندگی‌نمیکردم 

من واسه رابطه ام عزیزم خیلی با مشاور تماس گرفتم تا تونستم از مشاوره ها پرسجو کردم  باورت میشه ه ...

چیزی که ناراحتم میکنه خانوادم میدونه

شخصیتم خورد شد خیلی ام زیاد

چیزی که ناراحتم میکنه خانوادم میدونه شخصیتم خورد شد خیلی ام زیاد

نمیخوام از خودم تعریف کنم

اخه من دانشجو مقطع دکترام

کل فامیل رو سرم قسم میخوره

مامانم میگه یه لاشی گولت زده😭

چیزی که ناراحتم میکنه خانوادم میدونه شخصیتم خورد شد خیلی ام زیاد

خب بدونن عزیزم  اصن چرا باید شخصیت شما به خاطر یه آدم خورد بشه انتخابت بوده به خانوادت گفتی حالا نشده خب مگه جاهایی دیگه انتخاب زیاد نداشتیم به خانواده  گفتیم نشده یعنی شخصیتمون خورد شده نه اصن اون موقع شخصیتت خورد میشود که این آقا مدام سر زندگی بهت خیانت میکرد اخرشم چه با بچه چه بی بچه باید بر میگشتی خونه خانوادت گلم این بدترین نوع خورد شدنه به خانوادت بگو ارزیابی کردم دیدم بهم نخورد خیلی هم خدا روشکر میکنم خوشحال نشون بده خودتو که نتونن سر زنشت کنن 

نمیخوام از خودم تعریف کنم اخه من دانشجو مقطع دکترام کل فامیل رو سرم قسم میخوره مامانم میگه یه لاش ...

بگو الهی شکر که فهمیدیم و گرنه مامان دخترت یه عمر عذاب میکشید بگو من بچه نیستم که گول بخورم مامان یه انتخاب اشتباه کردم خداروشکر خدا هوامو داشت