پیداشم شد فقط باید با تیپا بندازیش بیرون از زندگیت
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه
چون زندگیه یه دختر کاروانسرا نیست که طرف هر وقت دلش بخواد سرشو بندازه زیر بره هر وقتم بخواد باز سرشو بندازه زیر بیاد
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ببین عزیزم پسرا خب اکثرا زود جایگزین میکنن من نمیدونم شما چقدر عاشق هم بودید خودت میدونی عزیزم اون عاشقت بوده یا نه اگه نبوده شاید به احتمال زیاد ولی اگه عاشقت باشه نه گلم فکر نکنم شاید اتفاقی افتاده باعث دور شدن شده
۸ ماهه اما ۶ ماه جدی نه اصلا، پیش هم بودیم بعد که جدا شدیم نه زنگ نه پیام درباره ازدواج حرف زدیم ا ...
فراموشش کن عزیزم اون بایکی دیگه سرگرم خدا دوست داشته متوجه شدی بهش فکر نکن دو هفته رفته عزیزم یک ماه دیگه برات عادی میشه سخته ولی عادی میشه خدا بهترشو سر راحت قرار میده این آقا بهت خیانت کرده شما هم فهمیدی از اون ورم قول اذدواج داده ترسیده در رفته