2777
2789

پیداشم شد فقط باید با تیپا بندازیش بیرون از زندگیت 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه حوصلش سر رفته یادش افتادی

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

چرا؟

چون زندگیه یه دختر کاروانسرا نیست که طرف هر وقت دلش بخواد سرشو بندازه زیر بره هر وقتم بخواد باز سرشو بندازه زیر بیاد

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ممکنه دوست دختر داشته باشه؟

ببین عزیزم پسرا خب اکثرا زود جایگزین میکنن من نمی‌دونم شما چقدر عاشق هم بودید  خودت میدونی عزیزم اون عاشقت بوده یا نه اگه نبوده شاید به احتمال زیاد ولی اگه عاشقت باشه نه گلم فکر نکنم شاید اتفاقی افتاده باعث دور شدن شده 

ببین عزیزم پسرا خب اکثرا زود جایگزین میکنن من نمی‌دونم شما چقدر عاشق هم بودید  خودت میدونی عزیز ...

خیلی ابراز علاقه میکرد، ولی دو هفته هیچی.‌‌..یعنی سرو کله اش پیدا میشه

چند وقت بود باهم بودید ؟ یعنی قبلش تموم نکرده بودید بی خبر یهو رفته ؟

۸ ماهه اما ۶ ماه جدی

نه اصلا، پیش هم بودیم بعد که جدا شدیم نه زنگ نه پیام

درباره ازدواج حرف زدیم اما یه سری مشکلات وسطه، منم گفتن چرا الان بهم گفتی

بعد پیام یه خانم رو رو گوشیش دیدم بهش گفتم این کیه، گفت به این چیزا حساس نشو بذار خودم حل میکنم

فهمید رفتم سر وقت گوشیش

همش پیش خودم میگم یعنی اون همه حرفاش دروغ بود!!!!!

۸ ماهه اما ۶ ماه جدی نه اصلا، پیش هم بودیم بعد که جدا شدیم نه زنگ نه پیام درباره ازدواج حرف زدیم ا ...

فراموشش کن عزیزم اون بایکی دیگه سرگرم خدا دوست داشته متوجه شدی  بهش فکر نکن  دو هفته رفته عزیزم یک ماه دیگه برات عادی میشه سخته ولی عادی میشه خدا بهترشو سر راحت قرار میده این آقا بهت خیانت کرده شما هم فهمیدی از اون ورم قول اذدواج داده ترسیده در رفته 

فراموشش کن عزیزم اون بایکی دیگه سرگرم خدا دوست داشته متوجه شدی  بهش فکر نکن  دو هفته رفته ...

واقعاااا؟

منتظرم زنگ بزنه جواب رد بدم

کلی بدهی داره ، بهش گفتم چرا الان گفتی؟

از اقدسیه تهران رسد زندگی کردن تو خونه سازمانی

از ۲۰ ملیون حقوق شد دو میلیون

این خانمی هم که بهش ابراز علاقه میکرد مطلقه است یه پسر ۲۵ ساله داره