واقعاااا؟ منتظرم زنگ بزنه جواب رد بدم کلی بدهی داره ، بهش گفتم چرا الان گفتی؟ از اقدسیه تهران رسد ...
ببین عزیزم یه پسر هرچقدرم ضررر کنه مشغله فکر داشته باشه نمی تونه از کسی که دوسش داره زیاد دور بمونه یه احتمال دیگه هم میدم شاید ایشون عقب کشیده تا مشکلاتش حل بشه ولی شما سعی کن تو فکرش نباشی یهو خودش میاد از تو ذهنت رهاش کن خودش بر میگرده برمنگشت خوشحال باش چون چند سال حداقل باهات بازی نکرده بعدش یهو بره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه صب بخیر میگفت، اونروز که پیش من بود به این خانمم گفته بود، منم گفتم همیشه برام این صب بخیرا جذ ...
عزیزم ایشون علنن خیانت کرده بهت هم زمان هم شمارو بازی داده هم راحت با یک خانوم مطلقه بوده به نظرت چرا یه پسر با خانوم مطلقه دوست میشه ؟ البته به کسی بر نخوره همه خانوم های مطلقه نگفتم
گاهی وقتا میگم ما دخترا چقدر خودمونو گول میزنیم چون خیلیی احساسی وابسته ایم من ترو درک میکنم نمی خوای عزیزم باور کنی چون دوسش داری ولی بهت پیشنها میکنم سعی کنی تو این چند وقت که نیست فراموشش کنی