2777
2789
عنوان

از شوهرم و خانوادم متنفرم

951 بازدید | 21 پست

من عروسی نمیخوام بگیرم

بابام برا جهازم کلا ۴۵میلیون بهم داد و نامزدمم همش میگه پول ندارم خونه بگسرم هردوتاشون دارن سرم غر میزنن من چیکار کنم خدا

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

از اول کار پول نداره چرا پس زن گرفته 

خدایش باباتو درک میکنم چون ۴۵ تومن کم نیست اما چیزا خیلی گرونن

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم بزن والا ، با اون ۴۵ تومنم برا خودت یه کسب و کاری راه بنداز درآمد داشته باش محتاج پدر و شوهر نشی

خودم شاغلم

عقدم چجوری بهم بزنم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
وا مگه فکر خونه رو نکرده بود نامزدت؟ 

الان زده زیرش میگه پول ندارم همه چی گرونه از بابات بیشتر بگیر

از اول کار پول نداره چرا پس زن گرفته  خدایش باباتو درک میکنم چون ۴۵ تومن کم نیست اما چیزا خیلی ...

مسگه خونه گرونه به مقداری داره میگه کمه

خودم شاغلم عقدم چجوری بهم بزنم

چه خوب.  

ولی عزیزم زندگی با بی پولی خیلیییییییی سخته   تجربه کردم که بهت میگم 

وقتی شوهرت حتی پول نداره خونه بگیره چجوری میخواد زندگی بچرخونه؟

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘

عجبا بگو خودت از بابات بیشتر بگیر وظیفه ی بابای من جهاز دادنه نه خونه گرفتن

تازه اونم وظیفه نیست لطفه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
چه خوب.   ولی عزیزم زندگی با بی پولی خیلیییییییی سخته   تجربه کردم که بهت میگم  وقت ...

پول دارها میگه کمه نمیتونم خرج عروسیمونو بذارن روش

مجبوره شوهرت خونه تهیه کنه اصن بی خیال حرفا شو 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
عجبا بگو خودت از بابات بیشتر بگیر وظیفه ی بابای من جهاز دادنه نه خونه گرفتن تازه اونم وظیفه نیست لط ...

خب اخه بابامم خیلی شونه خالی میکنه

مجبوره شوهرت خونه تهیه کنه اصن بی خیال حرفا شو 

تا میشینم پیشش شروع به غر زدن میکنه منم خسته اعصابم خورد میشه

وااااا بگو خونه گرفتن وظیفه پدر من نیس. محلش نذار

مگه میشه محل ندم یه ریز تو گوشم میخونه