من دکتر از اول صبح همراهم بود و دکتر حاذقی هم بود ولی بنظر من سزارین خیلی بهتره چون زایمان طبیعی واق ...
بخیه خوردی؟
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره برای من بچه بالا رفته بود فک کنم از استرس بود چون دکترم میگفت همه چی خوبه فقط بچه همکاری نمیکنه. ...
الهی .. من بچم درشت بود در نمی اومد
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
عزیزم اگه تو دوران بارداری پیاده روی کردی. و ورزش کردی برو طبیعی
و گرنه نرو
سز اصلا ترس نداره بیهوشت میکنن
پس مثل منی .. منو بردن طبیعی با اینکه لگنم خوب بود .. نتونستم .. برو سز .. مثل من زور نزن ک هم اونجا جر بخوری تهشم بری سزارین یجور دیگه جر بخوری🤣
من سز بودن بعد اتاق عمل ک اوردن تو بخش.. خونریزیم زیاد بود بعد اومدن شکمم فشار دادن دوباره یکم زیاد شد اما از روز سوم نوار بهداشتی استفاده کردم اکی بود اما معلولا اونجا چون دراز کشیدی شورت نداری پوشک میزارن
روز اول بعد سزارین چون لباس زیر نپوشیدی میارنت رو تخت ، پوشک میزارن .. بعد دوازده ساعت سوند در میارن میتونی لباس زیر بپوشی اما چون تا یکی دو روز اول زیاده ، معمولا پوشک میطارن