2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟؟؟ از هر کی پرسیدم گفتن ببر. تو خانواده خودم که اولین نفرم زایمان میکنم. خانواده همسرم همشون گ ...

والا من دو بار زایمان کردم . سزارین . نه مایبیبی بردم برای بچه ن پوشک برای خودم. تازه هم بچه ارو تعویض میکردن .هم خودمو تعویض میکردن. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
والا من دو بار زایمان کردم . سزارین . نه مایبیبی بردم برای بچه ن پوشک برای خودم. تازه هم بچه ارو تعو ...

پس همراه میاد چکار میکنه؟؟ میگن پرستار فقط کار خودتو انجام میده

پس همراه میاد چکار میکنه؟؟ میگن پرستار فقط کار خودتو انجام میده

همراه واسه من اصن کار خواستی انجام نداد فقط برای شیر دادن میاورد میداد دستم شیر میدادم . تازه بچه هم که گریه میکرد ساکت نمیشد میومدن میبردنش . ساکتش میکردن میاوردنش. کدوم بیمارستان میخوای بری؟؟؟؟

بستگی به بیمارستانتم داره ها

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
بستگی به فرد داره ، عمه من رفت سزارین هفده تا بخیه خورد عفونت کرد و .. اون یکی سزارین شد اما زود خوب ...

من دکتر از اول صبح همراهم بود و دکتر حاذقی هم بود ولی بنظر من سزارین خیلی بهتره چون زایمان طبیعی واقعا سخته

نخر فقط شیشه شیر ببر شیرخشکم لازم شه همونجا داروخانه داره بعدم اولویت شیرمادره میان کمکت میکنن یاد ...

اون اول که زایمان کرده اصلا خیلی کم شیر میاد تو سزارین که بدتره پرستارها هم هی میگن فقط شیر مادر ولی اگه بچه شیر نخوره زردی میگیره