2777
2789
اون اول که زایمان کرده اصلا خیلی کم شیر میاد تو سزارین که بدتره پرستارها هم هی میگن فقط شیر مادر ولی ...

برامن که خوب بود

همون کم سیرش میکنه

تو اتاق عملم خانومه گفت شیرت خوب میاد با اینکه سر پسرم زودتر سزارین شدم

هرچی میک بزنه ودرست شیر بده بیشتر میشه

من دکتر از اول صبح همراهم بود و دکتر حاذقی هم بود ولی بنظر من سزارین خیلی بهتره چون زایمان طبیعی واق ...

بخیه خوردی؟

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره برای من بچه بالا رفته بود فک کنم از استرس بود چون دکترم میگفت همه چی خوبه فقط بچه همکاری نمیکنه. ...

الهی .. من بچم درشت بود در نمی اومد

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من بچه اولمه میترسم از هردوتاش نمیدونم چیکاکنم

عزیزم اگه تو دوران بارداری پیاده روی کردی. و ورزش کردی برو طبیعی

و گرنه نرو

سز اصلا ترس نداره بیهوشت میکنن

عزیزم اگه تو دوران بارداری پیاده روی کردی. و ورزش کردی برو طبیعی و گرنه نرو سز اصلا ترس نداره بیهو ...

ببخشید گلم مگه نواربهداشتی جواب نمیده برازایمان ک پوشک میبرن

ن اصلا ورزش نکردم فقط تامیتونستم خوردم و نشستم🤣🤣 

پس مثل منی .. منو بردن طبیعی با اینکه لگنم خوب بود .. نتونستم .. برو سز .. مثل من زور نزن ک هم اونجا جر بخوری تهشم بری سزارین یجور دیگه جر بخوری🤣

من سز بودن بعد اتاق عمل ک اوردن تو بخش.. خونریزیم زیاد بود بعد اومدن شکمم فشار دادن دوباره یکم زیاد شد اما از روز سوم نوار بهداشتی استفاده کردم اکی بود اما معلولا اونجا چون دراز کشیدی شورت نداری پوشک میزارن

روز اول بعد سزارین چون لباس زیر نپوشیدی میارنت رو تخت ، پوشک میزارن .. بعد دوازده ساعت سوند در میارن میتونی لباس زیر بپوشی اما چون تا یکی دو روز اول زیاده ، معمولا پوشک میطارن