2777
2789

همسر من کلا زیاد اهل محبت کردن نیست و به قول خودش از این لوس بازیا بدش میاد ،و تنها موقع نیاز خودش محبت رو ب زبون میاره، ک این بیشتر واسم درد آوره و بالعکس من دختر فوق العاده احساسی ،امشب از بقیه ی شبا زودتر اومد خونه (شغلش آزاده) بعد از چایی و میوه رفت توی اتاق و ما رو هم صدا زد (من و پسرم) ماهم رفتیم پیشش پسرم گوشی منو گرفت دست و شروع کرد ب بازی کردن شوهرمم طبق روال همیشه کل تایم آزادش توی اینستاس پشت کرده بود ب ما و با گوشی ور میرفت منم ازش سوال پرسیدم ک تو خوراک لوبیا دوست داری واسه ناهار درست کنم باید امشب لوبیا رو خیس کنم دیدم اصلا انگار ن انگار منم دیگ حرفم و تکرار نکردم بعد یهو دیدم ب خواهر زادش ک همسن منه تقریبا سلام داده و سر ی بحثی رو باز کرده واتس آپ ،پسرمم هی سر و صدا میکرد گفت  چند دقیقه این بچه رو بگیر تا جواب یلدا رو بدم گناه داره ،در صورتی ک اصلا خودش پی ام داده بود اول ،منم انقدر ناراحت شدم و احساس بی ارزش بودن کردم ک از اتاق اومدم بیرون ،با خودم گفتم الان ب جای اینکه وقتشو با ما پر کنه داره با خواهر زادش صحبت میکنه انگاری مسئولیتی گردنشه اون خودش شوهر داره و ....خیلی خیلی خوشبخت تر از منه تو ب فکر من باش ن اون 

کلا همیشه میگه ک یلدا خیلی عزیز واسم و خیلی  دوسش دارم خدایی از منم خیلی خوشگل تره نمیدونم من واقعا حساس شدم یا ...مثلا برای صحبت و ....اونا رو ب من ترجیح میده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

صداتون کرد بیاین تو اتاق بعد رفت تو گوشی؟؟! وا این چه جورشه😑😐

آره خب همیشه اینجوریه،می خواد دست پیشو بگیره میگه بیاین توی اتاق با هم اینستا نگا کنیم بعد ک ما میریم یا پشت میکنه یا میگه بچه رو بگیر و یا رابطه می خواد فقط

من توی شهر غریب هیچ کسی رو ندارم مخصوصا الان با این اوضاع کرونا ک حتی نمیشه از خونه بیرون رفت اونوقت اون ب جای ما ب فکر خواهرزادشه،منم از اتاق اومدم بیرون اومد خوابیدم اومد گفت گرسنمه شام خورد و باز رفت توی اتاق منم بیرون خوابیدم با پسرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز