جاریم زبونش تلخه .سنشم حدود ۲۰ ایناس .همه چی رو مسخره میکنه و تیکه میندازه مثلا ی بار ب خواهرشوهرم گفت موهاتو کج میزنی تازه یادگرفتی 😶بهش گفت بیرونم همینجوری میری 🥴😑یا به مادرشوهرم میگه این چ غذاییه پختی یا این چیه پوشیدی(اینا ب من ربطی نداره ولی نحوه زبون درازیشوگفتم بدونید) یا اگه یکی بهش چیزی بگه تند و فوری جواب میده اصن احترام وسکوت توکارش نیس ..حتی پدرشوهرمم مسخره میکنه😑جلو شوهر خواهرشوهرم و شوهرمن و مادرش و بقیه به خواهرشوهرم گفت برید ببینیم چندتا بچه میکارید 🥴😑😳😱اصلا نمیشینه بهش حرف بزنن خودش کلا توکار تیکه و جواب دادنه ..حالا مادرشوهرم حریف اون نمیشه به من گیرمیده ..خیلی که پیله میکنه من جوابشو میدم بعد میره میگه بهار جوابمو داد😏میگه چرا لیلا(جاریم)اینجوری نیس اون اصن جواب نمیده😳😳😳😳😳😳😳😳کجابابا داره دروغ میگه چرا اون انقد جواب میده تیکه پرونی میکنه و همه چیزو ب روشون میاره(حتی نوع غذارو میگه دوس ندارم )اشکالی نداره من ک میام ازخودم دفاع کنم بهش برمیخوره
حالا من ک مهمم میترسم باهاشون بد بشم ؟ک مثلا تا ی جا جواب میدم بهشون برمیخوره میگن چرا بهارجواب داد؟
ولی نزار تو دلت عقده شه اگ چیز زوری گفتن جواب بده ولی مثلا یکم مودبانه تر..اینجوری حداقل حرص نمیخوری اعصابتم اروم میشه.هیچی مهم تر از اعصاب خود ادم نیس