2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 137 پست
نمیتونی عزیز باید تو ذاتت باشه..بعد چند سال یهو نمیتونی بشی شبیه جاری کوچیکن

ببین جاهای دیگه حاصر جوابم کسی حقمونمیتونه بخوره فقط پیش اینا اینجوریم ..همیشه مراعاتشونو کردم ..اما اینجام میخوام مثه جاهای دیگه باشم 🤔😟

واااااای این که دقیقاً جاری منه 😄😄

خودتم که مث من هستی

مادرشوهرت هم مادرشوهر منه به اضافه اینکه مادرشوهر من برای جاریم همه کار می‌کنه و هی میگه بچه دلش خواسته بچه دست تنها بوده بچه فلان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم نمونشو دارم جاریمه

ولی چون مادرشوهرم اینا منو. بیشتر دوس دارن اخلاق من تو چشم ترع واسشون و. ی قسمتشم اینه ک ب رفتار اون عادت کردن دگ توقع بیشتری از. شعورش ندارن

ممنونم خدا جون...
منم نمونشو دارم جاریمه ولی چون مادرشوهرم اینا منو. بیشتر دوس دارن اخلاق من تو چشم ترع واسشون و. ی ق ...

الان تورو بیشتر بهت گیرمیدن؟ببشتر توقع دارن ازت؟مثل منی؟

چیگارکنم پیش منم عرضه نداشته باشه .حریفم نشه

یه مدت که توام جوابشونو بدی براشون عادی میشه دیگه میشنن سرجاشون تا ضایع نشن..ولی همیشه باادب جواب بده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

یه مدت که توام جوابشونو بدی براشون عادی میشه دیگه میشنن سرجاشون تا ضایع نشن..ولی همیشه باادب جواب بد ...

ی بار جواب مادرشوهرمو دادم رفته بود گفته بود بهارجوابمو داد و معلوم بود ناراحت شده چرا توقع داره همیشه سکوت کنم ؟؟؟

الان تورو بیشتر بهت گیرمیدن؟ببشتر توقع دارن لزت؟مثل منی؟

اره عزیزم

منم ی روز نمیرم پدرشوهرم زنگ میزنه چرا نیومدی دلمون تنگ شده خودتو. میگیری و. اینا آخه ما سه تا جاری رو ب رو خونع کادرشوهرمیم

جاری بزرگم هزار حرف میزنه از. جاش تکون نمیخوره وقتی اونجاس ولی هیچی نمیگن چون عادت کردن ب رفتارش با خنده هم همه ی حرفاشو. میزنه

ولی من ترجیحم اینه خاطره خوبی از من بمونه براشون دو روز دگ شاید. من نباشم یا اونا نباشن

برام مهم نیس

ب رفتار خودم ادامه میدم تو. همه چی دست ب کمکشونم هستم حالا اگ جبران کردن ک خوبع اگ ن هم من واسه خودم کردم

درکل مهربونن

ممنونم خدا جون...
ی بار جواب مادرشوهرمو دادم رفته بود گفته بود بهارجوابمو داد و معلوم بود ناراحت شده چرا توقع داره همی ...

خب قبلا احتمالا جوابشو نمیدادی الان براش سنگینه..بعدشم پشت سرجاریت نمیگه برای لینکه میدونه اون پاره ش میکنه ولی توچیزی نمیگی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

ی بار جواب مادرشوهرمو دادم هم پشت سرم حرف زد هم ی بارم تو روم "گفت اره زندایی(زن داداشش)بهم گفت لباست بهت نمیاد مبخواستم بهش بکم ب تو چ ..هیچی نگفتم بعد باخودم گفتم اگه بهاربود جواب می داد...."

یعنی چی اگه بهاربود جواب میداد ؟

اره عزیزم منم ی روز نمیرم پدرشوهرم زنگ میزنه چرا نیومدی دلمون تنگ شده خودتو. میگیری و. اینا آخه ما ...

اهان یعنی منوبیشتر جاریم دوس دارن که گیرمیدن عجبا ..ادیت میکننا