2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 137 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله قطعاً همینه.  وقتی یه دیوونه فحشت بده واست مهم نیست و میگی دیوونه ست دیگه ولی توقع نداری ا ...

خوبه والا بعدا میاد میگه بهار چرا جواب داد لیلا اصن جواب نمیده ...😳😳😏

اره دیگ بعصی وقتا دیگ کلا ب کسی کاری نداری این ب معنی دوس داشتن نیس.به این معنی ک دیگ برات اصلا مهم ...

حالا من ک مهمم میترسم باهاشون بد بشم ؟ک مثلا تا ی جا جواب میدم بهشون برمیخوره میگن چرا بهارجواب داد؟

خوبه والا بعدا میاد میگه بهار چرا جواب داد لیلا اصن جواب نمیده ...😳😳😏

اینجوری به گوش شما میرسونن که مثلا اون حاضر جوابی که کردی روهم ترک کنی. 

مادرشوهرا عادت دارن پیش یه عروس از عروس دیگه تعریف کنن که مثلا جاریا باهم رقابت کنن

حالا من ک مهمم میترسم باهاشون بد بشم ؟ک مثلا تا ی جا جواب میدم بهشون برمیخوره میگن چرا بهارجواب داد؟

ولی نزار تو دلت عقده شه اگ چیز زوری گفتن جواب بده ولی مثلا یکم مودبانه تر..اینجوری حداقل حرص نمیخوری اعصابتم اروم میشه.هیچی مهم تر از اعصاب خود ادم نیس

محلش نزار من ی جاری دارم محل کسی نمیده همه هم دور سرش میگردن البته جلوش پشتش غیبتشو میکنن ولی جرو رو ...

ن مادرشوهرمو میگم .میگم چیکارکنم همونطور که به جاریم نمیتونه دستوربده و گیر بده ب منم گیر نده ..چیکارکنم حریف منم نشه🥴

ولی نزار تو دلت عقده شه اگ چیز زوری گفتن جواب بده ولی مثلا یکم مودبانه تر..اینجوری حداقل حرص نمیخوری ...

ن جوابشو مودبانه میدم چ بدش بیاد چ نیادمیخواس پا رو دمم نذاره ..اگه میخواد ناراحت نشه خوب منو ناراحت نکنه ک جواب ندم ..سنگ و اهن نیستم ک ادمم ..راس میگی اعصابم مهمتره هرجیزیه ..نمیتونم بگم چون مادرشوهرم میره همه جا میگه بهار جواب داد ..پس سکوت کنم و اعصابم داعون بشه ..تازه اعصاب شوهرمم بهم میریزم من ..چون غر میزنم سرش ک چرا مادرت اینو گفت و من جواب ندادم ...