2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 137 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبرمرگم ریدم ..همش سادگی صداقت محبت ..منم میخوام جواب بدم اما مادرشوهرم ناراحت شده ک چرا جواب دادم خ ...

خب جوابشو نده گاهی وقتا سکوت بهترین جوابه...یا اگه نمیتونی جواب ندی....جواب بده اما نه با اخم و دعوا....خیلی اروم 

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
چون توقع خوب بودن ازشمادارندتوقع ندارندمثل جاری تان باشید.

اخه خوبی حدی داره ببین خودش بده خودش ادیت میکنه ..نمیتونم زیادتحمل کنم ک. ..چ بی منطقه ..چیکارکنم

بعدمادرشوهرم ی بار ک جوابشو داده بودم گفت بهار چرا مثل لیلا نیس لیلا ک خوبه 😳چرا بیخودی ب ناحق منو با اون مقایسه کرد منطورش،چی بود  هزاربار خودم دیدم جاریم جوابشو میده چرا دروع گفت؟

خب جوابشو نده گاهی وقتا سکوت بهترین جوابه...یا اگه نمیتونی جواب ندی....جواب بده اما نه با اخم و دعوا ...

سکوت کارساز نبوده ...سکوت کردم حیلی بدتر شد خیلی ...همون ریلکس باید جواب بدم 

اخه خوبی حدی داره ببین خودش بده خودش ادیت میکنه ..نمیتونم زیادتحمل کنم ک. ..چ بی منطقه ..چیکارکنم

یک گوش رادردیگری رادروازه،واقعاارزش زندگی وآسایشتان بیشتراست.

بزن برطبی بی عاری که آن هم عالمی دارد.

اهان اونو اینجوری پدیرفته؟منو جور بهتری،؟؟

بله قطعاً همینه. 

وقتی یه دیوونه فحشت بده واست مهم نیست و میگی دیوونه ست دیگه ولی توقع نداری از یه آدم فرهیخته فحش بشنوی . 

بعدمادرشوهرم ی بار ک جوابشو داده بودم گفت بهار چرا مثل لیلا نیس لیلا ک خوبه 😳چرا بیخودی ب ناحق منو ...

بعضیا خیلی ناکسن هرچی پاچشونو بگیری برات بیشتر دم تکون میدن😑