2777
2789

پسرم21ماهشه میخوام از شیر بگیرم .تا موقع خواب شیر ندم بعدم صبر زرد بزنم خوبه؟شیوه تدریجی رو نمیگما

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

نه لاک قرمز بزن.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به نظر مسخره بیاد ولی من با پسرم حرف میزدم

کلی باهاش صحبت کردم که شیر دیگه برات خوب نیست نمیذاره بزرگ بشی و مامانو ضعیف میکنه

یه کم مقاومت کرد ولی بعد از چند بار صحبت کردن خودش دیگه نخورد  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
شاید به نظر مسخره بیاد ولی من با پسرم حرف میزدم کلی باهاش صحبت کردم که شیر دیگه برات خوب نیست نمیذا ...

چه روش خوب و باکلاسی ماشاءالله به پسرتون

من موقع شیر گرفتن پسرم شهرستان بودم مادر شوهرم قره قروت آب شده مالید به سر سینم یه ذره هم پشم گذاشت ...

اخی عزیزم😂اولین وعده ک نخورد چه موقع از روز بود؟

عزیزم من  دوماه طول کشید پسرمو از شیر گرفتم کم کم گرفتم .چون بنظرم خیلی ظلمه که میخواستم یهو بگیرم  .درضمن پسر من نصف شب هم شیر میخورد .اول در ۱۸ماهگی جای خوابشو جدا کردم با اینکه شیر نصف شب میخورد اما میرفتم شیر میدادم دوباره میومدم اتاق خودمون .۲۰ ماهه که شد شبها نیم ساعت قبل خواب سیرش میکردم با سرلاک یا غذاهای سبک .چیزی که سیر کنه بچه رو نصف شب کم کم قطع کردم بیدار میشد اب میدادم بهش  یا شیر ولرم یا شیر خشک .فقط شیر مادر نه اما چون بچه سیره معمولا طبق عادت نصف شب بیدار میشه و اون عادت باید حذف بشه .بعد شیر اخر شب یا همون موقع خواب رو حذف کردم چون بچه من با مک زدن سینه میخوابید پس اومدم همون نیم ساعت قبل خواب سیرش کردم بعد با پسرم ۲تا عروسک و ۲تابالشت  میاوردم و میذاشتیم رو پامونو قصه میخوندیم براشون تا بخوابن پسرم این بین اینقدر پیش پیش میکرد عروسک رو خودش خوابش میبرد .بعد که شیر نصف شب و شیر موقع خوابش حذف شد  شیر تو روز رو حذف کردم .توروز راحته چون تا بچه شیر خواست سرگرمش کنید بازی کنید باهاش یا با مواد غذایی و خوراکیهای مورد علاقش شیر رو حذف کنید 

شاید به نظر مسخره بیاد ولی من با پسرم حرف میزدم کلی باهاش صحبت کردم که شیر دیگه برات خوب نیست نمیذا ...

این روش در صورتی مناسبه که سن بچه مناسب صحبت باشه گاهی مادری میخواد یکسال بچه رو از شیر بگیره گاهی ۱۸ ماه کاهی ۲سال و بیشتر .باید دید چه سنی هست و اصلا بچه گوش میده یا نه 

این روش در صورتی مناسبه که سن بچه مناسب صحبت باشه گاهی مادری میخواد یکسال بچه رو از شیر بگیره گاهی ۱ ...

پسر من یک سالش بود

خیلیم بازیگوش و شیطون بود اصلا به نظر نمیومد که به حرفامون گوش بده. دوزبانه هم هست کلا فارسی رو خیلی خوب نمیفهمید

ولی خب جواب داد

من با حوصله و بدون توجه به واکنشش باهاش آروم آروم حرف میزدم

بنظرم اینکه شیر نمیذاره بزرگ بشی و مامانو ضعیف میکنه دلشو به رحم آورد  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
عزیزم من  دوماه طول کشید پسرمو از شیر گرفتم کم کم گرفتم .چون بنظرم خیلی ظلمه که میخواستم یهو بگ ...

اینجوری خیلی خوبه ولی من فهمیدم شیرم خوب نیست برا بچه دکتر گفت تا جایی ک میتونی نده به نظرم رسید قطعش کنم چون یبوست خیلییی شدید گرفته ب خاطر شیر

پسر من یک سالش بود خیلیم بازیگوش و شیطون بود اصلا به نظر نمیومد که به حرفامون گوش بده. دوزبانه هم ه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسر منم دوزبانه است الان ۳سالشه  و تقریبا بعصی جملات   و خیلی کلمات رو با خودشو تو بازی بیلن میکنه و من به روش نمیارم .شما چند وقت براش سی دی هارو تهیه کردین و ادامه دادین ایا موثره جوری که تبلیغات نشون میدن ؟من که چندماهه براش کارتنارو طبق همون سنی که هستن لیستشو میبینم از یوتویوب دانلود میکنم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسر منم دوزبانه است الان ۳سالشه  و تقریبا بعصی جملات   و خیلی کلمات رو با خودش ...

ای جانم تقریبا همسن پسر منه  

والله شوهرم نمیذاره بیشتر از هفته ای یه ساعت کارتون ببینه

کتاب فارسی از آمازون خریدم قبلا براش دو سه بارم کسی از ایران اومده گفتیم اوردن

متاسفانه خیلی براش جذاب نیستن مثل کتابای انگلیسی

فکر کنم از نظر گرافیکی جذبش نمیکنه

ولی آموزش اعداد و حروف و خودمون با تمرینای کتابا بهش تحمیل میکنیم  

من بچم‌حدود ۶ ماه طول کشید تا جدا بشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اخی عزیزم😂اولین وعده ک نخورد چه موقع از روز بود؟

از صبح شروع کردم، همه چی میدادم که سیر بشه، خواهرشوهرمم میبردش بیرون سرگرم شه، ولی دقیقا بچم سه شب گریه کرد😢بعد دیگه شیر گاو میخورد شبا یه شیشه