دوستای خوبم
به خاطر محدودیت ها دو هفته کل شیرینی فروشی ها بستس
فردا هم تولد همسرمه
کیکشو مجبورم خودم درست کنم
رفتم از وسایل قنادی خامه فرم گرفته آماده خریدم
که تو فریزر بود
بهم گفت اینا نیاز به فرم دادن ندارن
فقط میذاری آب شه
بعدش پنج الی دا دقیقه با همزن میزنی
بعدش استفاده کن
من سری قبل هم این کارو کردم
بعدش که با همزن زدم
آخر سر هم یکمی رنگ خوراکی زدم
بعدش یهویی آب شد😭😭کل خامه آب شد
منم مجبورا همونجوری ریختم رو کیک
به نظرتون کجا اشتباه کردم؟؟؟راهنماییم کنین پاشم خامه بزنم به کیک