2777
2789
عنوان

کیک تولد😍

207 بازدید | 32 پست

دوستای خوبم

به خاطر محدودیت ها دو هفته کل شیرینی فروشی ها بستس

فردا هم تولد همسرمه

کیکشو مجبورم خودم درست کنم

رفتم از وسایل قنادی خامه فرم گرفته آماده خریدم

که تو فریزر بود

بهم گفت اینا نیاز به فرم دادن ندارن

فقط میذاری آب شه 

بعدش پنج الی دا دقیقه با همزن میزنی

بعدش استفاده کن

من سری قبل هم این کارو کردم

بعدش که با همزن زدم

آخر سر هم یکمی رنگ خوراکی زدم

بعدش یهویی آب شد😭😭کل خامه آب شد

منم مجبورا همونجوری ریختم رو کیک

به نظرتون کجا اشتباه کردم؟؟؟راهنماییم کنین پاشم خامه بزنم به کیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از این خامه ها استفاده میکنم آب نمیشه اصلا شاید بعد از اینکه فرم گرفته بازم همش زدی

اگه زیادی بزنی اب نمیشه فقط رنگش تغیر  میکنه و مثل کره میشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اول اینکه ظرفت و چنددیقه خالی بزار فریزر اون ظرفی که میخوای توش خامه بزنی با پره های همزنت. بعد خامه نیمه آب شده ارو اول با دور کند همزن ۵دیقه بزن بعد بادور تند ۲۰دیقه بزن . جایی هم که این کارو انجام میدی زیادی گرم نباشه

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز