2777
2789

نگاش نکن از کنارش رد میشی بگو ایش

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونسرد باش کلا.خنثی 

انگار وجود نداره😊

ن عصبی باش ن ناراحت و به خودت خیلی اهمیت بده و شاد باش. انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

ی استاد خانواده ای میگفت بزرگترین تنبیه شوهر گرفتن محبته

میگفت طوری به همسراتون محبت کنید ک اگر یک‌روز خواستید تنبیهش کنید نیاز ب قهر و بد رفتاری نباشه

فقط محبتتونو ازش بگیرید!

ن اینکه سنگ دل باشید و اخم و تخم کنید 

فقط تو نگاهتون دیگ اون عشق همیشگی نباشع

تو حرف زدنتون و ... این بزرگترین تنبیهه

عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵    ‌         ‌  همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪
ی استاد خانواده ای میگفت بزرگترین تنبیه شوهر گرفتن محبته میگفت طوری به همسراتون محبت کنید ک اگر یک‌ ...

فکرکنم این واسه اشتباهای خیلی گنده خوب باشه ن؟

سلام استارتر عزیزم معذرت پست نامربوط میذارم 

لطفا گزارش بزنین یه دنیا ممنون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5050235/زن-داداشم?postId=155362185

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

فکرکنم این واسه اشتباهای خیلی گنده خوب باشه ن؟

اره اما برای اشتباهای ریز با قهر کردن و حرف نزدن و‌...کار رو جلو نبر

منطقی حرف بزن و محکم روی موضعت وایس اما بد دهنی و قهر و ...نکن 

عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵    ‌         ‌  همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪