2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

492 بازدید | 37 پست

سلام خانما.خانمامن کاپ قاعدگی خریدم عااالیه.ازخوبیاش نگم براتون.

خانمامعمولا میگن وااای چندشه و....من استفاده کردم اصلا دستتون کثیف نمیشه.بعضیاکلاخون میبینن حساس میشن ک اون بحثش جداست.

کاپ توبدن گم نمیشه کاپ رو تو واژن میزارن.دهانه رحم ک ب حدی کوچیکه ک اندازه سرسوزنی بزور واردش میشه پس نگران نباشید ک خون برگرده ب رحمتون.ازطرفی حتی اگه ب پشت هم بخوابید کاپ بابدنتون زاویه۷۰درجه ایجادمیکنه و خون برنمیگرده

اصلاتو واژن حس نمیشه.میتونم بگم فراموش میکنیدک پریودهستید‌.خییییلی بصرفه تره و واس محیط زیست خطرنداره.

باعث شوک نمیشه.میتونی تا۱۲ساعت توبدنت باشه.خطرعفونت نداره.بونمیگیره.کارکردن اوایل سخته ک دستت بیادوقتی دستت اومد اصلا دل نمیکنی ازش

تعویضش بستگی ب میزان خونریزی داره.چندبار ک استفاده کنید دستتون میاد.

خودم ی عالمه تحقیق کردم ک خریدمش حتی ازپزشک متخصص زنان هم پرسیدم گفتن ک عالیه مافقط ایناروتوکتابامیخونیم امااگه ایرانم اومده حتمابخرید.البته هرچیزی اگه بهداشت رعایت نشه خطرناکه حتمابهداشتورعایت کنید.

واس دخترخانما ک بکارت دارن و رو بکارتشون حساسن اگه کاپ نخرن بهتره چون ممکنه بکارتوازبین ببره اگه هم ک اهمیتی ب بکارت نمیدن هیچ منع پزشکی نداره ومیتونن استفادش کنن اما اگه مهمه بکارت براشون استفاده نکنن..

سوالی هم بود درخدمتم😊😊😊

حالم بهم میخوره اوف باید بشوری 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

لایکم کنید بچه ها

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عوض کردن نوارهم ک حال بهم زن تره.بااون شکل وبوش

قیمت؟

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
قیمتش چنده!

والامن ازپیجی تواینستاسفارش دادم.لونت کاپ‌معتبره و بهداشت ایرانم قبولش داره .۳۹۰تومن.واس۱۰سال هم قابل استفادس.اگه زایمان طبیعی نکردید کاپ شماره۱ خوبه اگه زایمان طبیعی داشتید کاپ شماره۲