2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 37 پست
یه آب بزنی خوناش میره باو خون خودته خون عاخه چیش چندشه :/

آفرین دقیقا.درضمن خون درصورتی کثیف میشه ک درتماس باهواومیکروبهاباشه وگرنه خونی ک توخود بدنته تمیزه.اگه اینطورباشه خونی ک تورگامونم هس کثیفه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونریزی من توی روز دوم خیلی شدیده.یعنی لخته لخته میاد. درحدی که هر ۱ ساعت ۱بار باید تعویض کنم. به ...

منم‌مث شمابودم فک‌میکردم خونریزیم خیییلی زیاده طوری بود ک هر دوساعت یکبار نوارعوض میکردم و حس میکردم لخته لخته میاد.اما ازوقتی کاپ استفاده میکنم فهمیدم ک اصلا خون لخته نمیشه و اونقدرم زیادنیس.اماگفتم اوایل خودتون بایداستفاده کنید تاقلقش دستتون بیاد.اگه خیلی میترسسید روز دوم هر۱ساعت یکبارعوضش کنید میبینید ک چقدرازکاپ پرشده و دستتون میاد ک مثلا۳یا۴ساعت یکباربایدعوض شه

منم‌مث شمابودم فک‌میکردم خونریزیم خیییلی زیاده طوری بود ک هر دوساعت یکبار نوارعوض میکردم و حس میکردم ...

من حس نمیکنم که لخته میشه!میبینم لخته هارو!

یعنی نوار بزرگ با جذب بالا فقط نیمساعت دوووم میاره.

فقط روز دومم اینطوره.

اگه بخوام ساعتی یکبار عوض کنم که همون نوار میزارم.

فکر نکنم واسه من جواب بده چون حجمش کمه.

من حس نمیکنم که لخته میشه!میبینم لخته هارو! یعنی نوار بزرگ با جذب بالا فقط نیمساعت دوووم میاره. فق ...

عزیزم منم میگم‌مث شمابودم خون لخته لخته درمیومد ازم اماخون وقتی توبدنته لخته نیس.وقتی کاپ‌میزاری خون نمیادازبدنت بیرون درنتیجه لخته نمیشه.پس خون لخته نداریم اکنی ک‌شمادیدیدبیرون بدنتونه و روی نواروگرنه توبدن خون لخته شده نیس

من حس نمیکنم که لخته میشه!میبینم لخته هارو! یعنی نوار بزرگ با جذب بالا فقط نیمساعت دوووم میاره. فق ...

گفتم شما ک حساسید ۱ساعت شدخودتون عوضش کنید و ببینید ک خون تاکجای کاپ پرشده مثلاممکنه نگاکنید و ببینید یک سوم کاپ پرشده دیگه میدونید هر۳یا۴ساعت باید عوض کنید یااینکه نگا کاپ کنید و ببینید نصف کاپ پرشده میفهمید ک باید هر۳یا۲ساعت عوضش کنید.درضم شمامیگید ک اگه اینطوره همون نواربهتره.نوار اولا عوارض زیادی داره من خودم وقتی استفاده میکردم چون چیزی خارج بدنم بود همش باید تنظیمش میکردم کج نباشه و...ازطرفیم بوی بدش و اینکه خیلی منومحدودمیکرد.وسط پاهام میسوخت واحساس خفگی میکردم وهرماه بعد اینکه پریودم تموم میشد تا۱هفته فقط عفونت داشتم.جدااز پولش ک الان بااین اوضاع مملکت اصلا نمیشه زندگی کرد.این کاپ هم بهداشتی تره هم تمیزتره هم اینکه۱دونه برا۱۰سالت بسه کثیف کاری و زبالم نداره.خودتون بایدامتحان کنید دستتون ک اومد میفهمید خییییلی باورای غلط ب پریودشدن و خون قاعدگی و حتی بدن خودمون داریم.من خیییلی از خانمارو میشناسم ک حتی نمیدونن ک سوراخی ک خون پریودی میاد بیرون ازش با سوراخی ک ادرار میکنیم فرق داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اون هم بخاطر اینکه اول ازهمه خودما خانما مقاومت میکنیم نسبت ب یادگیری دوم اینکه جایی بزرگ‌شدیم ک حتی عیبه ب پدر یا برادر ک محرمن بگیم حالمون خوش نیست و پریودیم.خانما یکم نظرتونو عوض کنید نسبت ب یادگیری مقاوم نباشید 

خانما هیچ کسی نمیتونه شمارومجبورکنه.پس خواهشا ن توهین کنید ن اینکه کسیوناراحت کنید.خیلی زشته اینجوررفتارا.شاید شمانخواید اما خانمای دیگه بخوان و سوال داشته باشن.😊😊😊😊😊😊😊

خانما هیچ کسی نمیتونه شمارومجبورکنه.پس خواهشا ن توهین کنید ن اینکه کسیوناراحت کنید.خیلی زشته اینجورر ...

اگه اینو به من گفتین که من نه توهین کردم نه کسی رو ناراحت کردم.فقط نظرمو گفتم.

چقدر تعجب کردم که شما از حرف من چنین برداشتی کردین!

من بدن خودمو میشناسم و درضمن راجع به این کاپها هم خیلی خوندم ولی به نظرم رسید چون خونریزی ام خیلی زیاده اونم فقط برای یک روز شاید خیلی اون چیزی که مدنظرمه نباشه.

واقعا نمیدونم چرا این حرفهارو به من زدید

من نه مقاومت میکنم برای یادگیری نه اینقدر نادونم که آناتومی بدن خودم ندونم.

حرفهاتونم راجع به زباله و هزینه خرید نوار و عفونت و بهداشت درسته.متوجه همه اینها هستم.

لطفا اطلاعات اشتباه ندید ریسک شوک سمی کاپ از تامپون بیشتر هست می تونم بیست تا مقاله بیارم در رابطه با افرادی که به دلیل استفاده از کاپ دچار شوک سمی شدند. وسیله خوب و مفیدیه ولی افراد باید ریسکش و بدونن که اگه خدا نکرده علایم داشتن سریع قبل اینکه دیرشه برن اورژانس.

لطفا اطلاعات اشتباه ندید ریسک شوک سمی کاپ از تامپون بیشتر هست می تونم بیست تا مقاله بیارم در رابطه ب ...

ن عزیزم بیشترازتامپون ونوارنیس خیالتون راحت.بعدچندسال استفاده بهتون میگم.فقط از۱۲ساعت نبایدبیشترتوبدنتون باشه قبل اون هیچگونه مشکلی پیش نمیاداگه درست ضدعفونیش کنیدودرستم جاش بدید بادستای تمیز۳ساله دارم هیچ خریدی ب اندازه این خریدم عالی نبوده ونیس.تااخرعمرمم پریددبشم فقط کاپ.۳ساله ک دارمش حتی عفونتم نگرفتم.درصورتیکه هرماه بخاطرپدعفونت داشتم

ن عزیزم بیشترازتامپون ونوارنیس خیالتون راحت.بعدچندسال استفاده بهتون میگم.فقط از۱۲ساعت نبایدبیشترتوبد ...

اینکه شما دچار مشکل نشدی دلیل این نیست که کاملا امن هست در مورد تامپون هم اکثر خانمها دچار شوک نمیشن ولی امار رسمی و ثبت شده تو دنیا نشون میده که جفتش ریسک داره و کاپ کمی بالاتر از تامپون.