2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه شما دچار مشکل نشدی دلیل این نیست که کاملا امن هست در مورد تامپون هم اکثر خانمها دچار شوک نمیشن ...

من ن تبلیغ میکنم ن چیزی.میتونی پستای قبلمم ببینی ازچیزی خوشمکبیادمیگم.توصیه میکنم حتمابروتوپیچ اینستای اون عکسی ک فرستادم خط ب خط مطالعه کن جوابتومیگیری.

لطفا اطلاعات اشتباه ندید ریسک شوک سمی کاپ از تامپون بیشتر هست می تونم بیست تا مقاله بیارم در رابطه ب ...

علایمش چیه و چرا شوک سمی میده؟

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین
ن عزیزم بیشترازتامپون ونوارنیس خیالتون راحت.بعدچندسال استفاده بهتون میگم.فقط از۱۲ساعت نبایدبیشترتوبد ...

ضدعفونیش چطوره ؟یکم بیشترمیگید؟منم قصدخریددارم

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین
ضدعفونیش چطوره ؟یکم بیشترمیگید؟منم قصدخریددارم

قبل مصرف و اخردوره پریودتون۲۰دیقه تواب بجوشونید.مواظب باشیدنسوزه فقط.درطول دوره پریودتونم میخواستیدعوض کنیدبادستای تمیزوشسته شده درش بیاریدبااب سردبشوریدتاتغیررنگ نده ب مرورزمان وبعدم شستیدبااب خالی استفادش کنید.همین.اگه ناخوناتون کاشته حتمازیرش تمیزباشه وحتماقبل تعویض دستاتونوبشورید.نیازنیس کاپ روباصابون و....بشورید.درطول دوره فقط اب خالی .پایان دوره بجوشونیدوماه بعدم بازپریودشدیدبجوشونید