2777
2789
عنوان

بچه سوم....

405 بازدید | 23 پست

سلام خانوما. من بیست و سه سالمه

دوتا بچه دارم

کوچیکم شونزده ماهشه

همسرم میگه یکی دیگه بیاریم که با هم بزرگ شن و به قول خودش دیگه جمع منیم بذاریم کنار

من خیلی میترسم....

از این نظر که دوباره از اول شب بیداری و نق و نوق و چاقی و شیردهی و...

ممکنه لطفا اگر کسی تجربه مشابهی داشته راهنمایی کنه؟

کسی سه تا با فاصله کم داشته؟

ممنون....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جاری منم سه تاداره ولی همیشه بچه هاش کثیف و بی خاب و به هم ریخته انخونه همه هم میمونن خودشم افتخار میکنه به فرزند زیاد ولی من اصلا این روشو نمیپسندم.

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

@نیکی0  

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

نکن خواهرمن خدا2تابهت دادع سالم باشن زن داداشم دخترش 9ساله پسرش 5ساله امسالم ناخواسته باردارشدفقط تایکهفته اشک میریخت واقعانمیخاست ببیین خییییلی بهش سخت میگدره درسعای دخترشودارع توکلاس مجازیووووشیطنتهای پسرشودارع که مدام بادخترش بهم میزنن شبیداریوووگریه های این نوزادشم دارع بقیه وقتشم صرف اشپزی وشستشووو دیگه نابودشده خیلی سخته بجع سوم خیلیارودیدم دارن پدرشون دراومدع