2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته از حرفای شوهرم😣

580 بازدید | 25 پست

باشوخی و خنده یه روز گفتم خونه کوچیکه رو به نام من کن دیگه..میخواستم ببینم کلا نظرش چیه ماهردومون کارمندیم گفتش نه بهونه آورد بعدش گفتم بالاخره منم حقوق میارم تو این خونه گف نهایتا یه تومن کمک کنی به من اونم نمیخام ولی خب الان من نزدیک ۴ حقوقمه قسط و اینجور چیزا و خرج خودم میشه اگه این حقوقم نبود خب طبیعتا خرج منم باید میدادبهش گفتم طلاهامو بفروشم ماشین بخریم برام لازمم میشه میگه دندون تیز کردی برا طلاها ..خیلی ناراحتم انگار من برا هیچی کارمیکنم😓انگار منو نمیشناسه دلم شکسته ازش .خیلی ناراحتم باهاش معمولی میحرفم انقد مغروره که مطمئنم نمیگه ناراحت نباش و ببخشید دیشب بهش گفتم خحالت بکش اینا چ حرفیه جوابش فقط سکوت بود

بگو قانونا شرعا خرجم پای توعه 

من بعد همه هزینه هام خودت میدی

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو قانونا شرعا خرجم پای توعه  من بعد همه هزینه هام خودت میدی

اصن یجوری قهریم فعلا نمیحرفیم اونجوری میخوام خودش بیاد سمتم نمیدونم چه رفتاری داشته باشم اصن پشیمون نیس

ازش خرجی بگیر هرچی هست مال دوتاتونه وگرنه شمام از این ب بعد هرچی خرج کردی و بگیر ازش

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

عزیزم منم مثل توام صبح تا شب جون می کنم ولی اختیارپول خودمو ندارم یه چی با پول خودمم هم میخوام بگیرم باید ایشون رضایت بده پول منم مرو گرفت سرمایه کار خودش کرد

دلم برات تنگه مادر کاش بودی تا سرم رو روی شونه هات میذاشتم و زار زار گریه میکردم . بعد از رفتنت دیگه هیچ کس نگرانم نشد نگرانه دیر اومدنام  زود رفتنام نگران غذا نخوردنم ...کاش بودی.

بگو من وقتی پول تو این خونه میارم یعنی همچیز برابر حالا که اینجوریه خرجیتو ازش بگیر خونه و ماشینم نمیخواد والا پولای خودتو جمع کن خودت ماشین بخر

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk

بعضی از آدما زیادی اهل حساب و کتاب هستن و فکرمیکنن همه میخوان ازشون بکنن.گناهی هم ندارن چون خودشون همین شخصیت رو دارن و فقط دنبال تیغیدن دیگرانن 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

حالا که جوابشو شنیدی باید حساب کار دستت بیاد،از چهار تومن نهایتا یک تومنشو خرج کن بقیه رو جمع کن،اگرم خواست بگو گفتم طلاهامو بفروشم ماشین بگیرم گفتی دندون تیز کردی برای طلاها،منم اون دندونو کشیدم انداختم دور الانم دارم حقوق خودمو جمع میکنم که برای خودم ماشین بگیرم