2777
2789
عنوان

خالم طرفو قهوه ایی کرده 💩

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیر پسره و خالم عاشق همدیگن بحث حال گیری بوده اینو گفته  

ی روزی با اون خانمم این روزا رو داشته دیگه. 

موفق باشن خاله و رلشون

🌺

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چه خاله ی جو گیری😏 یکی هم پس فردا میاد حال خودتو اینطوری میگیره با اون رلت🤢

جو گیر و احمق کسیه که آویزون پسری که نامزد داره میشه و لیاقتش در این حده

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟
جو گیر و احمق کسیه که آویزون پسری که نامزد داره میشه و لیاقتش در این حرف  

جو گیر کسیه که ب دوست پسر میگ نامزد😂

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
خخخخ ولی نیازیم نبودا انقد بد حرف بزنه

امضات 😂😂

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

جو گیر و احمق کسیه که آویزون پسری که نامزد داره میشه و لیاقتش در این حرف  

در احمق بودن طرف شکی نیس...

اما من حرفم اینه آیا رل خاله شما لایق اینا هس؟؟

اگه به قیافه باشه که مطمعنن خوشکلتر از خالت وجود داره

🖤

والا خانوما همتون میگین خالش مقصره ولی اول از همه اون دختره کرم داشته پاشده اومده میگه میدونی چرا کات کردیم؟ 

یعنی چی‌اخه 😐 واقعا ادم چیپی بوده جوابشم گرفته

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عجب خاله ای🙄 امیدوارم هیچ وقت به پست من نخوره🤐🤐🤣🤣🤣

سلام خوبی😁

یه تاپیک زدم اون اخری هرچی تگت کردم نشد الان تازه امروز زدمش تو هم بیا نظر بده😊💕

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬