2777
2789
عنوان

خالم طرفو قهوه ایی کرده 💩

908 بازدید | 44 پست

با نامزدش و دوستاشون رفتن بیرون بعد دوسدختر قدیمیه رله خالم اومده به خالم گفته میدونستی چرا ما کات کردیم  خالمم نه گذاشته نه برداشته گفته نه😐 نمیدونستم الان که قیافتو دیدم علتشو فهمیدم🤐😑 وایی🤣🤣🤣 طرف خیلی ضایع شده شمام از حال گیری هاتون بگید بخندیم    

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟

ما حتی ب هم جنس خودمون رحم نمی‌کنیم متاسفانه 

جنس مخالف ک میبینیم خیلی چیزا یادمون میره

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گفته نه دیگه🤔

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

خخخخ ولی نیازیم نبودا انقد بد حرف بزنه

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خب پس اگه انقد پسره بی ثباته ک واسه قیافه رل عوض میکنه بعدا ی خوشگلتر، این جمله رو ب خالتون میگه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خب پس اگه انقد پسره بی ثباته ک واسه قیافه رل عوض میکنه بعدا ی خوشگلتر، این جمله رو ب خالتون میگه&nbs ...

نخیر پسره و خالم عاشق همدیگن بحث حال گیری بوده اینو گفته  

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟
خانواده ها در جریانن

خدا کنه روزی نرسه که مشابه همین جمله رو بشنوه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام