2777
2789

بچها من پدر خیلی سختگیری داشتم ،خیلی بداخلاق،خیلی عصبی،دوتازن داشت،همش استرس داشتیم کسی میاد خاستگاریم نرن پشت سرم بد بگن. و....بابام بدچشم بود.کلا خدابیامرز یه کلکسیونی بود برا خودش که باورتون نمیشه.

من وقتی مجرد بودم خیلی ارزو میکردم خدایا فقط یه شوهری داشته باشم خوش اخلاق و مهربون و منو دوس داشته باشه بدچشم نباشه هرزه نباشه وخوش اخلاق باشه،بابام خیلی بهم سخت می‌گرفت دوران عقد باشوهرم میرفتم بیرون میومدم چپ چپ نگام میکرد.اونم تابلووووو.شوهرم میفهمید.ولی هیچی نمیگفت.

گذشت تا میخاستیم عروسی بگیریم،منم تازه لیسانسمو گرقته بودم و اوصاع کاری شوهرم بد بود.یه جورایی بیکار بود.ولی شغل و حرفه شو بلد بود و میتونست مغازه بزنه.ولی شرایطش نبود. از لحاظ مالی،

مادر شوهرم هم یه سره توگوشم میخوند که اره همه چیو ساده بگیرین و شوهرت گناه داره و ....مامانمم دوس داشت شوهرم هوامو داشته باشه به شوهرم اصلا فشار نمیاورد.

منو شوهرم از دو شهر مختلف بودیم کاملا غریبه،

من دانشجوی شهر همسرم بودم.وقتی درسم تموم شد تو عقد بودیم .از بس جاریام به رشتم حسادت کردن همش بهم تیکه مینداختن که اره خودتو گرفتی و...بخدا اینجوری نبودم(.الان بعد پنج سال خودشون اعتراف کردن که اشتباه کردن). بشوهرم گفتم بیا زندگیمونو ببریم شهر ما،و اونم بخاطر من اومد.اوصاع بدنبود.هراز گاهی بابام یه چیزی میگفت و مامانم ماس مالیش میکرد.من از تموم ارزوها و ذوق هایی که یه دختر داشت زدم.دوس داشتم برم سرخونه زندگیم بدون هیچ چیزی.حتی عروسی.از بس تو خونمون بابام بد بود.حتی یه بار شلوارم چسبتر بود نسبت ب قبل.انقد تابلو نگام کرد باورتون نمیشه شوهرم بهم گف برو عوص کن.خداروشکر شوهرم تا موقع مرگ بابامم نفهمید که بابام بدچشمه،هیزه ،و...منم نخاستم اون شلوارو بپوشم انگاری نبود اون لحطه چیز دیگه،....

خلاصه  من نمخاستم عروسی بگیریم.چون فامیلای پولداری نداشتیم که پول خوب جم بشه.به اصرار مامانم عروسی گرفتیم،اما توخونه،برعکس همه دوستام و فامیل که همه توتلار بودن.فقط بخاطر اینکه شوهرم تحت فشار مالی بود،رازی شدم از همه چی بزنم ،از همه جور خرجی،حتی فیلمبردار عروسی.حتی چیدن جهزیه توسط فامیل.چون جهازم زیاد نبودانگار ذوقم مرده بود،.فقط رفتم بهترین ارایشگاه و اتلیه،که خداروشکر اونو رفتم و گرنه الان معلوم نبود دق کرده بودم یا نه.

الان بعد چندسال هنوزم که هنوزه میبینم کسی ذوق عروس شدن داره ،ذوق تالار باورتون میشه گریم میگیره،الان ازون فقر بحد معمولی زندگی رسیدیم.و از وقتی که فهمیدم بعدا ممکنه حسرت چیزیو بخورم همین الان بهترین چیزی که بایدو انجام میدم.ولی حسرتای اون موقع هنوزم ولم نمیکنه.تاحالا اینارو هیچ جا نگفتم.

میشه یه چیزی بگین اروم بشم.؟ازتون خاهش میکنم.فک کنین خاهرتونم.

لطفا مسیله مو مسخره یا طنزش نکنین.خیلی دلم شکسته.شوهرم چندسال بعد اون عروسی ساده مون،برام همه چی گرفت کم کم.النگو.طلا.همه چی.ولی همش اون حس بی ارزش بودنم که ناشی از رفتارای بابام بود ولم نمیکنه،انگاری یه جیزی کم دارم تو زندگیم.میگم چرا من حق داشتن یه عروسی شاد از ته دلو نداشتم.همش از بابام میترسیدم که همون عروسی کوچیکو بهم بزنه.تعادل روانی نداشت.هنوزم حسرتش باهامه.چیکار کنم؟

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

سعی کردم یه جا بنویسم که اذیت نشین

البته داستان کامل زندگیم نیست.ولی دوس داشتم یه بار برای همیشه این حسرت لعنتیو بریزم دور

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

با خودم میگم اگر روی خاسته هام پافشاری میکردم حتمن همه چی برای منم اجرا میشد ولی از ترس پدرم و ابرو ریزی کردنش ترجیح دادم همه چی زود و خلاصه تموم شه.انگار خودمو لایق این ذوق نمدونستم، الان با دوتا بچه فیلم یاد هندوستان کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر دوس داشتین یه راهکاری چیزی بهم بگین که حسرت گذشته رو نخورم.دعاتون میکنم.

عزیز دلم خودتو اصلا اصلا ناراحت نکن 

خداروشکر که شوهرت با وجود نداری سر عروسی ادم خوبیه 

خداروشکر که کم کم داره خوشبختت میکنه 

بخدا خیلی چیزا مهم نیستن 

مهم خودتی 

جوونیت مهمه 

لذت ببر

عزیزم به الآن فکر کن که این کرونا لعنتی نذاشت خیلی ها عروسی بگیرن...

خدارو شکر همسرت خوبه زندگی خوبی هم داری..

با گذشته زندگینکن

شکر کن

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
منم حسرت به شیفون و داشتن یه فیلم عروسی موند رودلم...من میفهمم چی میکشی😢😢😢😢😢

با دیدن هر عروسی خودمو سرزنش میکنم.که من خودمو شوهرمو از این لذتها محروم کردم.خاکتوسرم.خیلی غصه میخورم.خیلیییی

خودتو اذیت نکن.هیچ کس عروسی خودش بهش خوش نمی گذره فقط استرس و اضطراب و خستگی واسه عروس و داماد.خوش گذاشتمش واسه بقیه.پدرتم که دیگه مرده خدا رحمتش کنه.سعی کن بهش فکر نکنی اینجوری راحت تری.همسرت خوبه ؟

عزیزم اگه الان از زندگیت راضی هستی؟ اگ اره ک سعی کن فک نکنی ب گذشته. خداروشکر عروسی گرفتی و ارایشگاه و اتلیه. همینش مهمه. حالا تو خونه یا تالار فرقی نداره. مهم خوشبختی الانته

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
منم حسرت به شیفون و داشتن یه فیلم عروسی موند رودلم...من میفهمم چی میکشی😢😢😢😢😢

الان که دارین دلداریم میدین فقط دوس دارم بمیرم و به این زندگی پایان بدم.خیلی ناراحتم از بابام از خودم.موندم چرا شوهرم انقد خودشو دست پایین گرفت طفلک.نگفت من یه بار دوماد میشم.حتمن چون پول نداشت.

الان دیگه هیچی بنطرم طعم اون موقع رو نمیده،از شوهرمم سرد شدم.

خیلیا هستن با عروسی انچنانی و هزار تا کار  الان ارزوی یه زندگی اروم رو دارن  خدا هر چیو ...

ینی این حسرتا ممکنه منو ول کنه؟خدا کنه😥

با دیدن هر عروسی خودمو سرزنش میکنم.که من خودمو شوهرمو از این لذتها محروم کردم.خاکتوسرم.خیلی غصه میخو ...

میفهمم چی میگی

منم حسرت این چیزا تاقیام قیامت رو دلمه...

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............