2777
2789
عنوان

داستان زندگیم😥😭😏😣🤗🙂🤔😟😔😕🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست
عزیزم زندگیو سخت نگیر دنیا گرده میچرخه  الانتو خوشبخت کن ک بعد پشیمونی و حسرت فایده نداره من ...

مشاورین؟

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش فک میکنم اگه جهازمو با چندنفر میچیدم یه فیلم یادگاری میگرفتم یه کم شوخی خنده.ولی جهازمو دوتایی خ ...

چرا الکی با این فکرها زندگی الانتم خراب میکنی.یک لحظه به خودت بیا دختر.پدرت کل مجردیتو با کارها و رفتارهاش خراب کرده و به باد داده.حالا خودت با فکرکردن به پدرت و فکر و خیال های الکی زندگی متاهلیتو هم خراب میکنی واقعا این حق توعه؟ این حق همسرته؟ حق شما از زندگی اینه.چرا حتی خاطرات پدرت هم کل زندگیت و گرفته و نمیخوای رهاش کنی بابا اون دیگه فوت شده برا آرامش خودت و همسرت هم که شده دیگه فکرشو نکن.گذشته ها گذشته اگه روزی هزار بار هم خودتو واسه کارهایی که نکردی سرزنش کنی هیچ چیز تغییر نمیکنی اگه فک میکنی که تو زندگی در حقت اجحاف شده پس از همین امروز شروع کن زندگی خودتو خودت بسازش.تو هنوز اول راهی

چرا الکی با این فکرها زندگی الانتم خراب میکنی.یک لحظه به خودت بیا دختر.پدرت کل مجردیتو با کارها و رف ...

جانا سخن از زبان ما میگویی.

بنطرت ازین ببعد هست چیزایی که دلم بهشون خوش باشه؟فقط دل خودم ها. نه بچه،نه شوهر.فقط دل خودم.یه مرهم میخام برا دلم.

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
به همه چی حساس شدم.به ریز رفتارای شوهرم.به رفتارای بجهام.رفتارای بقیه.به کوچکترین چیزا.انگار دنبال ب ...

سعی کن به جایی نرسی که یک روز چشاتو باز کنی و ببینی پاتو گذاشتی تو جا پای پدرت و یکی شدی مثل بابات.زندگی رو واسه همسرت و بچه های طفل معصوم سخت نگیر اول خودت از زندگیت لذت ببر بزار اونا هم لذت ببرن.بحدا این دنیا فانی.اصلاااااااا ارزش این همه فکر و خیال بیهوده رو نداره

جانا سخن از زبان ما میگویی. بنطرت ازین ببعد هست چیزایی که دلم بهشون خوش باشه؟فقط دل خودم ها ...

چرا نیست عزیزم.بخدا خیییییلی ها حسرت فقط ی روز زندگی تورو دارن.تو الان خودت ی خانواده خوب داری .چی بهتر از این؟

گفتی تو مجردی آرزو داشتی خدا همسر مهربون بهت بده.اللان خدا و بابتش شکر میکنی.دوست خوبم من خانم جلسه نیستم اما تجربه خودمو بهت میگم بهترین چیز واسه آرامش قلب و روحت نماز.نماز بخون .به همسر و بچه هات مهربونی کن خدا هزار تا چیز خوب بهت میده

چرا نیست عزیزم.بخدا خیییییلی ها حسرت فقط ی روز زندگی تورو دارن.تو الان خودت ی خانواده خوب داری .چی ب ...

الانم زندگیم انچنانی نیست سمرجون،ولی اصلا قابل مقایسه با خونه پدری نیست.دوسال بعد من خاهرام ازدواج کردن و تالار و همه چی و.... انگار من بجه اول بودم.بابام همه بدعنقیاش برا من بود.میدونی نماز و .. میخونم.ولی همش خودمو مقصر میدونم.عذاب وجدانش ولم نمیکنه‌.

اما دوس دارم حسرتشو بزارم کنار.برا همین اینجا مطرح کردم ببینم نطربقیه دوستان چیه.

ممنون که کمکم کردین

ن گلم هر کسی یه مشکل براغصه خوردن داره نباید خیلی به خودت سخت بگیری از این به بعد خوش باش

اره بخاطر همین اینجا گفتم که ببینم خ داغونه؟قابل حله یا نه

سعی کن به جایی نرسی که یک روز چشاتو باز کنی و ببینی پاتو گذاشتی تو جا پای پدرت و یکی شدی مثل بابات.ز ...

چندمین باره هی برمیگردم میخونم نظراتو.مخصوصا این نظرو

الانم زندگیم انچنانی نیست سمرجون،ولی اصلا قابل مقایسه با خونه پدری نیست.دوسال بعد من خاهرام ازدواج ک ...

اشتباه میکنی عزیزم.یعنی ارزش هر کس به تالار گرفتنش؟ 

اصلا درک نمیکنم .خونه که خیلی بهتر از تالار.

بهرحال اگه میخوای چهار پنج سال دیگه حسرت این روزها رو نخوری از همین الان بخودت بیا و فکر و خیال بیهوده رو بریز دور حیف عمر آدم که با فکر و خیال حروم بشه.هیچ کس نمی دونه زندگی چه خواب هایی برامون دیده...