2777
2789
عنوان

مریضی کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 57 پست

ناراحت نباش مطمین باش ۸۰ درصد اطرافیانت براشون مهم نیست حتی بعضیا خوشحالن از اینک مریضی پس توقع نداشته باش زودی خوب شو فقط سلامتیتو ببینند و بسوزند

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
خب نرس عزیزم از کسی هم توقع نداشته باش

عجبا اونوقت شوهرما چیکار کنم ک ولم نمیکنه. من توقعی هیچوقت ندارم ولی اینقدری شعور دارم ک کسی ک مریض نمیتونه غذا بپزه ی چی واسش بفرستم حتی واس من ک هیچی حداقل واس پسرش ک گشنه نمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش مطمین باش ۸۰ درصد اطرافیانت براشون مهم نیست حتی بعضیا خوشحالن از اینک مریضی پس توقع نداش ...

خودمم همین فکرا میکنم چون همه میگفتند تو ک خیلی رعایت کردی اخه چجور مریض شدی هی میگند تقصیر خودتا ک اینجور شدی

خودمم همین فکرا میکنم چون همه میگفتند تو ک خیلی رعایت کردی اخه چجور مریض شدی هی میگند تقصیر خودتا ک ...

همون دیگ پس اهمیت نده واسه خودت لذت ببر استراحت کن غداتم ک مامان میاره دلیلم نداره ب کسی بگی کرونا دارم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

من شوهرم گرفت انقد مواظبش بودم خوب شد مادرش زنگ میزد تروخدا مواظبش باش الان من دارم جون میدم یه زنگ به گوشیم نزده ببینه چطورم به شوهرم زنگ میزنه او اخرا که خداحافظی میکنه میگه زنت چطوره همین .

دلت خوشه عزیزم من بیستروزبه زایمانم بودشوهرم مریص شدبه قدری حالش بدبودکه ازجاش نمیتونست بلندبشه یه بچه 3ساله هم داشتم مادرشوهرم بااینکه تویه ساختمون بودیم یه بشقاب سوپ براپسرخودش نیاورد بعدیه هفته قبل زایمانم پدرشوهرم سکته کردتوبیمارستان بودبعدزایمانم مادرشوهرم توقع داشت مامانم سرساعت غذاوچای درست کنه تا شوهرما ومادرشوهرم بخورندوبرندبیمارستان

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
گلم میگی این حرفا ولی بخدا آدم مریض ک میشه دلش به همین چیزا خوش میشه آخرش ک ما جدایی نداریم 😑🙃😔😔

آره تو حق داري

البته من سال پيش همسرم مريض شد

ما عقد بوديم من اگه نبودم شوهرم دور از جونش مرده

بود

اون پسر خودش و نميرسيد بهش من ديگه كجا موندم

ولي هيچ وقت هيچ وقت از خانواده همسرم توقع نداشته باش

بعدشم خودت مثل اونا رفتار كن حالتو نميپرسن توم نپرس

روابط متقابله

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار