2777
2789
عنوان

مریضی کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 57 پست
هیچی 😔از این زورم میگیره ک اصلا ب روی خودشم نیاورد  

فقط اینو بگو بعدا بهش ..ک اره کرونا و مریضی و این مواقع سخت باعث شد بفهمم کی ادم واقعیه و کی ادم‌نما 👍بهش نمیاد رسم ادب بلد نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت خوشه عزیزم من بیستروزبه زایمانم بودشوهرم مریص شدبه قدری حالش بدبودکه ازجاش نمیتونست بلندبشه یه ب ...

عجب ادمایی بخدا آدم دلش خیلی می شکنه خیلی. من به شوهرمم ک میگم پشت اونا میگیره 

ولی اسی از ی بابت راحتی بعدا نمیتونن منت بذارن سرت ‌‌فک کن الان ی گوشتی چیزی میفرستاد تا بعد کروناهم میخواس بکوبه توسرت ...از این حرفا راحتی عوصش خدارو شکر کن مادر داری مثه فرشته ‌.احتیاجت ب هیشکی نیس ....شاکر باش 

آره تو حق داري البته من سال پيش همسرم مريض شد ما عقد بوديم من اگه نبودم شوهرم دور از جونش مرده بو ...

اتفاقا دیشب ب شوهرم گفتم منم خوب یاد گرفتم ک دیگ چیکار کنم. 

به این میگند پرتوقعی از دید شما زمانی ک اونا مریض بودند من همجوره بهشون رسیدم 😑

عزیزم وقتی مامانت برات میاره و مشکلی نداری این فکرای خاله زنکی چیه؟اینکه شما اونا مریض بودن بهشون رسیدی خوب بودن و خانمی خودت بوده دیگه نذار بعدش توقع بیاد قشنگی کارت از بین بره.

به این میگند پرتوقعی از دید شما زمانی ک اونا مریض بودند من همجوره بهشون رسیدم 😑

اگر شرایطتون و رابطتون ب این شکل بوده انشالله بعد از خوب شدن در رفتارتون تجدید نظر کنید.کم لطفی میکنن..چون مریض کرونایی واقعا باید استراحت کنه و کار پخت و پز سختشه واقعا

فقط اینو بگو بعا بهش ..ک اره کردنا و مریصی و این مواقع سخت باعث شد بفهمم کی ادم واقعیه و کی ادم‌نما ...

حالا بعد ک خوب شدم حالم خوب شد قصد دارم رفتم خونشون جلو جمع بگم 

مادرشوهرم قبلا میخواس بره کربلا تمام پتو کناره و ملافه هاشو شستم ..اما من ی خونه تکونی داشتم تمام کارارو باشوهرم کردیم ..اصن ب رو خودش نیاورد و پشت سرم یواشکی ب بقیه اشاره میکرد که من حال ندارم برم ..و هی توروم میگفت من کاردارم انشالا میام ..میام میام انقد لفتش دااد تا کاراموکردم و تمام ..ولی ی بار بهش گفتم گفتم من کاری باشه برا اطرافیان انجام میدم اطرافیانم خودشونو نشون میدن ..حرف نمیزد 😂

عزیزم مریض هستی و توقعات زده بالا. درسته که حق یا تو هست ولی بعضی از آدمها شعورشان پایین هست و اصلا متوجه نیستن. پس خودت رو ناراحت نکن. خدا رو شکر که مامانت بهت در حد توانش رسیدگی میکنه. باید سعی کنی اگر به کسی محبت میکنی دیگه توقع خوبی ازش نداشته باشی. در غیر این صورت تو هم بهشون محبت نکن. چون حال خودت بد میشه.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
مادرشوهرم قبلا میخواس بره کربلا تمام پتو کناره و ملافه هاشو شستم ..اما من ی خونه تکونی داشتم تمام کا ...

باورت میشه پشت سرم بود یه دفعه برگشتم ازش خدافطی کنم دیدم دستشو بالامیبره ب ویگران میگه ن نمیرم حال ندارم خودشم موند سرجاش