2777
2789
عنوان

مریضی کرونا

337 بازدید | 57 پست

سلام بچه ها امیدوارم ک حال همه خوب باشه .میخواستم ی سوالی ازتون بپرسم مثل ی مشاور جوابمو بدید ممنون میشم .بچه ها من الان حدود ۶ روز بیماری کرونا گرفتم و اصلا حال هیچ کاری ندارم حتی نمیتونم غذا بپزم .تو این چند روز مامان غذا واسم آورده و دم آسانسور گذاشته اومده بالا من برداشتم .بعد مادر شوهرم فقط زنگ میزنه ی حال از من می پرسه نمیگ حتی ی غذایی چیزی واست بفرستم. ب نظرتون من حق دارم ناراحت بشم یا نه .بقیه اعضای خانواده شوهرمم ک هیچی در حد ی پیام حال منو پرسیدند خیلی ناراحتم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت باشی فقط خودت اذیت میشی، مطمئن باش ککشون نمیگزه😕

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ناراحت ک حق داری باشی .اما شاید اصن یادشون ب غدا نیس شایدم میدونن مامانت برات میاره 

خب من میگم حتی اگر مامانم هم واسم میاره نباید اون ی بار ی تعارف کنه اخه 

ول كن منم مريض شدم با شوهرم دقيقا مثل تووو

به من كه زنگ نزدن فقط ب شوهرم زنگ ميزدن

حال اونو ميپرسيدن كنارشم ي حال منو كه از سر خودشون وا كنن

من اصلا ناراحت نميشم چون اصلاااااا دلممم نميخواد با من احساس صميمت كننن 

چون اگه وارد حريممم بشن ديگه نميشه جمعشون كم

به این میگند پرتوقعی از دید شما زمانی ک اونا مریض بودند من همجوره بهشون رسیدم 😑

حالا اگه میگفتی مادرشوهرم مریضه بهش زنگ. نزدم میشدی بیشعور😐الان شدی پرتوقع

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
ول كن منم مريض شدم با شوهرم دقيقا مثل تووو به من كه زنگ نزدن فقط ب شوهرم زنگ ميزدن حال اونو ميپرسي ...

گلم میگی این حرفا ولی بخدا آدم مریض ک میشه دلش به همین چیزا خوش میشه آخرش ک ما جدایی نداریم 😑🙃😔😔

خب من میگم حتی اگر مامانم هم واسم میاره نباید اون ی بار ی تعارف کنه اخه 

چرا ادب حکم میکنه تعارف کنن ..این سری زنگید وسط خرفات بگو بله مادرم خدا خیرش بده برام تمام کمال غذا میفرسته بالا ..ثواب میکنه