2777
2789
عنوان

حرف بزنیم؟:(🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 119 پست
تا زمانی ک تو شرایط راب.طه قرار نگیری نمیفمی ک این مسکلو داری از فرداشب باید شروع ب تمرین کنم،انشالا ...

از فکر کردنه بهش

ی تصور غلطی از پرده بکارت دارم ک حس میکنم موقع دخول قرار اون قسمت پاره شه 😑😑😑😑😑😑فک کردن بهشم رو اذییتم میکنه 

هیچیی نخوندمم هیچیی 😐😂

هیاهوی بسیار برای هیچ...
خب وقتی اعتقادی بشون ندارم چرا مرجعم باشن اونم بابام نمیزاره بفهمه مرجع دارم میگ  دخترم از راه ...

دقیقا کجا اینو گفته؟😀 پس برای چی پیامبر فرستاده ؟ سیره ی پیامبرش در این زمینه چی بوده؟ امامان بعدش چی؟ مراجعی که امامان محل رجوع قرار دادن چی؟  

عزیزم یا مسلمان هستی یا نیستی ، مسلمان هستی باید برای اعمالت مرجع داشته باشی در غیر اینصورت اعمالت باطله.خدا گفته ایمان و عمل صالح ، دل پاک و نیتم باید فلان باشه کافیه و...اینجوری نیست.در این مورد هم میل پدر اهمیتی نداره

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  کنکور داشتم و بنا بر شرایطی نتونستم شرکت کنم،میخام کنکور ۱۴۰۰شرکت کنم ،رشته ی خودم تجربی بوده،اما میخام کنکور انسانی بدم،چون وقتم کمه و حفظیاتم عالیه،البته تجربی هم ک بودم شاگرد زرنگ بودم اما الان همه چیز فیزیک و شیمی و ریاضی از یادم رفته،هدفمم فرهنگیان هست درسای عمومی رو ک میخونم از درسای تخصصی کدوماش رو بخونم مهم ترع؟چون نمیرسم همه رو بخونم

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
از فکر کردنه بهش ی تصور غلطی از پرده بکارت دارم ک حس میکنم موقع دخول قرار اون قسمت پاره شه 😑😑😑😑 ...

من هر دفعه ک میخاستم با شوهرم تمرین کنم بدنم از ترس میلرزید و منقبض میشدم و گریه و..... خیلی سخته

جدی؟خیلی بد شده سال اخر مهمه ک شانس شما بخاطر کرونا مجازی شده و اینجوری زیاد ادم دل ب درس خوندن نمیده

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
دقیقا کجا اینو گفته؟😀 پس برای چی پیامبر فرستاده ؟ سیره ی پیامبرش در این زمینه چی بوده؟ امامان بعدش ...

خب من به این مراجع اعتقاد ندارم خدا نگفته باید اعتقاد داشته باشی؟

سوره ی نسا عزیزم ما از درون آنها اگاهیم...

من درونم هی میگه خدایا از فلان اخوند هیچ وقت نمیگذرم بعد نمیگه چیشد که مرجعت شد  

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
چه رشته ای از دانشگاه فرهنگیان می خوای تدریس کنی؟ 

اموزش تربیت بدنی یا دبیری علوم اجتماعی

بچه هامن از یه بنده خدایی که هی پیشم از عسل هاشون تعریف میکرد عسل خریدم اونم زیاااااد، الان دیدم ظرف عسلم تا نصفه هاش کدره انگار شکره بالاش فقط روشنه، ب اسم طبیعی خریدم یعنی طبیعی نیست? ناشتا هم میخورمش گلوم میسوزه

من  کنکور داشتم و بنا بر شرایطی نتونستم شرکت کنم،میخام کنکور ۱۴۰۰شرکت کنم ،رشته ی خودم تجربی بو ...

برای فرهنگیان فقط میدونم دینی و عربی خیلی مهمه

بزن گوگل میاد حتما 

بعد اینکه امسال بهترین موقعیت برای کنکور فرهنگیانه چون ظرفیت پذیرش دانشجوها امسال زیادهه 

هم امسال هم سال بعد

برای دینی اگه میخایی بخونی ی کتابچه هست از کتابخونه ها بخر توی اون کتاب همه ی ایات درس س سالو داره ک بیشترین سواله کنکور از اونجا میاد 

هیاهوی بسیار برای هیچ...
من  کنکور داشتم و بنا بر شرایطی نتونستم شرکت کنم،میخام کنکور ۱۴۰۰شرکت کنم ،رشته ی خودم تجربی بو ...

فلسفه یازدهم بسیار اسون و شیرینه

دینی حتما کار کن زیاد رو ایات به خصوص حتما دفترچه ایات بخر،فارسی رو خیلی خوب بخون مبحثی

روانشناسی یدونه کتابه یکم سنگینه ولی وقت بزاری براش خوبه،جامعه شناسی ام اصلا سخت نیست

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
من هر دفعه ک میخاستم با شوهرم تمرین کنم بدنم از ترس میلرزید و منقبض میشدم و گریه و..... خیلی سخته ج ...

اره خدایی اینطوری اصلا حس درس خوندن نمیاد 

منم نمیخونم حاضریی میزنم بقیشم تقلب 😐😂

هیاهوی بسیار برای هیچ...
برای فرهنگیان فقط میدونم دینی و عربی خیلی مهمه بزن گوگل میاد حتما  بعد اینکه امسال بهترین موق ...

فاطمه جان دینی و عربیم خیلی خوبه اما تخصصی نمیدونم چیا رو بخونم،وایی جدی پذیرش داره؟بنظرت میتونم تو این ۷ماه خودمو برسونم ب کنکور؟