2777
2789
عنوان

حرف بزنیم؟:(🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 119 پست
شما نمی تونی بزنگی من نمیتونم میترسم شمارم و داشته باشه به شوهرم که الان پیشش هست بگه بخدا ۲ساز درگی ...

نه 

شارژندارم/:

اگه شوهرت پیششه پس میدونی کیه دیگه 😐

هیاهوی بسیار برای هیچ...
اره بابا منطقه ۳ خیلیا رو دیدم ک با همچین رتبه هایی رفتن فرهنگیان،عه چرا علاقه نداری؟کنکور هنر بدی ی ...

اره اصلا خوشم نمیاد 

مثلا برم عکاسی یا نقاشی

هیاهوی بسیار برای هیچ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه  شارژندارم/: اگه شوهرت پیششه پس میدونی کیه دیگه 😐

نه دیگه از کجا بدونم به من میگه محمد دوستم هست،ولی تلفنی باهاش حرف نزده حتی یبار،بعدم تو وات ساپ ویس داد محمد تا ۱ساعت دیگه میام،من رفتم سی و کردم دیدم وات ساپ و تلگرام نداره 

اره اصلا خوشم نمیاد  مثلا برم عکاسی یا نقاشی

عکاسی خیلی خوبه اگ علاقه داری،من باز ب رشته های هنر و ...علاقه ندارم،انشالا موفق باشی اسی

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
نه دیگه از کجا بدونم به من میگه محمد دوستم هست،ولی تلفنی باهاش حرف نزده حتی یبار،بعدم تو وات ساپ ویس ...

اهااا‌ بزار بعدا زنگ بزن ک شک نکنه تویی این‌وقت صبح

هیاهوی بسیار برای هیچ...
عکاسی خیلی خوبه اگ علاقه داری،من باز ب رشته های هنر و ...علاقه ندارم،انشالا موفق باشی اسی

اها اره خب سلایق فرق میکنه.

توهم عزیزم😀 ❤

هیاهوی بسیار برای هیچ...
😐😐😐زنگ زدی جواب نداد واقعا؟

برو تاپیکم های قبلمو بخون می فهمی من چی کشیدم حالم خیلی بده اگه میتونی کمک کنی تو رو خدا دریغ نکن من خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم که بخوام اون کمکم کنه مادر خواهرم هم ۱۰ ساله ندیدم سر ماجرای ازدواجم  پدرم هم فوت شده  

برو تاپیکم های قبلمو بخون می فهمی من چی کشیدم حالم خیلی بده اگه میتونی کمک کنی تو رو خدا دریغ نکن من ...

اها باشه عزیزم 

من ک الان شارژ ندارم ولی شاید گوشیه مامانم داشته باشه 

شماره رو بفرست

هیاهوی بسیار برای هیچ...
اها باشه عزیزم  من ک الان شارژ ندارم ولی شاید گوشیه مامانم داشته باشه  شماره رو بفرست

درخواست دوستی میدم اونجا میفرستم باشه گلم بهم خبر میدی،همش میخوام از خیانتش سر در بیارم آنقدر زرنگه که نمیشه شاید هم من شک دارم کمک کن دعات میکنم 

خب من به این مراجع اعتقاد ندارم خدا نگفته باید اعتقاد داشته باشی؟ سوره ی نسا عزیزم ما از درون آنها ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی واقعاااااا با صدای بلند خندیدمممم ، خدا خیرت بده 😂😂😂😂😂 دختر خوب قرآن تفسیر داره ، از کجا اینارو درمیاری کوچولوی دوست داشتنی آخه .

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟