نه شارژندارم/: اگه شوهرت پیششه پس میدونی کیه دیگه 😐
نه دیگه از کجا بدونم به من میگه محمد دوستم هست،ولی تلفنی باهاش حرف نزده حتی یبار،بعدم تو وات ساپ ویس داد محمد تا ۱ساعت دیگه میام،من رفتم سی و کردم دیدم وات ساپ و تلگرام نداره
برو تاپیکم های قبلمو بخون می فهمی من چی کشیدم حالم خیلی بده اگه میتونی کمک کنی تو رو خدا دریغ نکن من خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم که بخوام اون کمکم کنه مادر خواهرم هم ۱۰ ساله ندیدم سر ماجرای ازدواجم پدرم هم فوت شده
خب من به این مراجع اعتقاد ندارم خدا نگفته باید اعتقاد داشته باشی؟ سوره ی نسا عزیزم ما از درون آنها ...
😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی واقعاااااا با صدای بلند خندیدمممم ، خدا خیرت بده 😂😂😂😂😂 دختر خوب قرآن تفسیر داره ، از کجا اینارو درمیاری کوچولوی دوست داشتنی آخه .
حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند. جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀ حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀ امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود ✊ اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل مرگ بر انگلیس مرگ بر آل سعود مرگ بر منافقین و کفار مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊ اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟