2777
2789
عنوان

حرف بزنیم؟:(🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 119 پست
فلسفه یازدهم بسیار اسون و شیرینه دینی حتما کار کن زیاد رو ایات به خصوص حتما دفترچه ایات بخر،فارسی ر ...

مرسی فداتشم ،دفترچه ایات دینی؟ بنظرت اگ از تخصصیا فلفسه و اقتصادو روانشناسی و جامعه بخونم خوبه؟

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
اره خدایی اینطوری اصلا حس درس خوندن نمیاد  منم نمیخونم حاضریی میزنم بقیشم تقلب 😐😂

😂😂😂

ولی بنظرم سال دوازدهم نمیشه هم واس نهایی خوند هم واسه کنکور

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی فداتشم ،دفترچه ایات دینی؟ بنظرت اگ از تخصصیا فلفسه و اقتصادو روانشناسی و جامعه بخونم خوبه؟

اره مهروماه بگیر ایاتو من خیلی راضی بودم

بله خوبه رو چیزایی که بلدی تمرکزت رو بیشتر کن ولی بقیه درساهم وقت بزار حتما حیف که تاریخ ضریبش کمه وگرنه اونم خیلی اسونه روزی نیم ساعت نکته های ریزشم بخونی خوبه😁

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
اره مهروماه بگیر ایاتو من خیلی راضی بودم بله خوبه رو چیزایی که بلدی تمرکزت رو بیشتر کن ولی بقیه درس ...

از درسای تخصصی کدوما ضریب کمه ک وقت زیاد نزارم روش؟

از درسای تخصصی کدوما ضریب کمه ک وقت زیاد نزارم روش؟

تاریخ جغرافی

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
فاطمه جان دینی و عربیم خیلی خوبه اما تخصصی نمیدونم چیا رو بخونم،وایی جدی پذیرش داره؟بنظرت میتونم تو ...

ادبیات فارسی عمومی، دین و زندگی، اقتصاد، جامعه شناسی، روانشناسی، فلسفه و منطق. اینا مهمن برای کنکور فرهنگیان 

دینیت ک خوبه

فارسیم بخونی از بقیه درسا اسونتره

منطق یکم چرته از نظرم ولی اسونه

فلسفه هم ک حفظیات خوب باشه میفهمیش 

روانشناسیو اقتصاد از نظرم سخته

اگه از الان شروع کنی میرسی

میگم ک امسال ظرفیت پذیرشو خیلی بردن بالا مثلا تا پارسال فقط رتبه ۱۰۰۰ب پایین قبول میکردن الان تا ۱۵۰۰

هیاهوی بسیار برای هیچ...
بچه هامن از یه بنده خدایی که هی پیشم از عسل هاشون تعریف میکرد عسل خریدم اونم زیاااااد، الان دیدم ظرف ...

بزن گوگل

میگع چیکار کنی ک بفهمی عسلاش اصله یا نه

هیاهوی بسیار برای هیچ...
ادبیات فارسی عمومی، دین و زندگی، اقتصاد، جامعه شناسی، روانشناسی، فلسفه و منطق. اینا مهمن برای کنکور ...

مرسی قربونت😘😘یک نفر از دوستام با رتبه ی ۱۵هزار منطقه سه رفت فرهنگیان :/

مرسی قربونت😘😘یک نفر از دوستام با رتبه ی ۱۵هزار منطقه سه رفت فرهنگیان :/

خوشبحالش 😐

ولی من اصلا ب رشتهای انسانی علاقه ندارم احتمالا برم هنر

هیاهوی بسیار برای هیچ...
خوشبحالش 😐 ولی من اصلا ب رشتهای انسانی علاقه ندارم احتمالا برم هنر

اره بابا منطقه ۳ خیلیا رو دیدم ک با همچین رتبه هایی رفتن فرهنگیان،عه چرا علاقه نداری؟کنکور هنر بدی یعنی؟