2777
2789
عنوان

حرف بزنیم؟:(🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 119 پست
مهم اصل نیته با خلوص نیت بره وضو بگیره خدا هم قبول میکنه

بابامم همینو میگه🙁

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
از رو نوشته هم نمیتونم بخونم😐هرچی هست خیلی سخته تسمه های مغزم درید🙁

چی؟یه بیماریه عزیز

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا ک اخر داستان نیس شاید ی جا ک فکرشو نمیکردی اتفاق افتاد

امیدوارم‌‌......

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
مشکل واژینیسموس دارم یعنی الان چند وقته ازدواج کردم اما ب جز ی بار نتونستم راب‌.طه بیشتر داشته باشم ...

اه فک کنم منم‌همین‌مشکلو دارم 😐

کنکور انسانی‌

هیاهوی بسیار برای هیچ...
بابامم همینو میگه🙁

اره بخدا من ک اصلا ب مرجع و حرفای شیخا اعتقاد ندارم اخه هر کدوم یک تفسیری از احکام میدن

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
😂😂😂😂 خسته ای 😂 متولد 82 ای؟ تفاوت سنی ای باهم نداریم منم متولد 79 ام اما زیبا مجبوری مرجع انتخ ...

خب وقتی اعتقادی بشون ندارم چرا مرجعم باشن

اونم بابام نمیزاره بفهمه مرجع دارم میگ  دخترم از راه به در شده مهم نیته باور کن خداهم گفته درهرکاری به قلبتون نگاه میکنم😑🙁

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
اه فک کنم منم‌همین‌مشکلو دارم 😐 کنکور انسانی‌

عه منم انسانیم😀چندمی؟

اره بخدا من ک اصلا ب مرجع و حرفای شیخا اعتقاد ندارم اخه هر کدوم یک تفسیری از احکام میدن

😂خوشحالم که تنها نیستم

اه فک کنم منم‌همین‌مشکلو دارم 😐 کنکور انسانی‌

تا زمانی ک تو شرایط راب.طه قرار نگیری نمیفمی ک این مسکلو داری از فرداشب باید شروع ب تمرین کنم،انشالا ک شما گرفتار این مشکل نیسی چون واقعا سخت و عذاب اوره

عه منم میخام کنکور انسانی بدم،رشتم تجربی بوده اما ،چیزیم خوندی برا کنکور

چقد خوب 😄 دوازدهم احتمالا باید یازدهم باشی اره؟

ها یازدهم😀💃

بچه های انسانی میشه لطفا کمکم کنید؟

جان بفرما