حقت و میگیری خوشبخت تر از قبل خواهی بود برات مهم نباشه با کسی دیگس یا ن
درست میگی عزیزم ولی حال دلم بدمیشه وقتی حس میکنم به یکی دیگه فکرمیکرده چشم ممنونم❤💋
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
تا کی اخه میخواد فکر کنه؟ با اون اخلاق گندی که اون داره هوف
ببین خودتن بشین یکم فک کن همه جوانبو در نظر بگیر ببین میتونی کنار بیای باهاش زندگی سخته خصوصیات اخلاقیشو میگی
🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
من تا همین الانشم باهاش خیلی کنار اومدم مغرور خیلیی خیلی زیاد لجباز هر چیزی که اراده کنه به ...
اگه بخواد برگرده قصدش ازدواجه ؟یا دوستی