2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقت و میگیری خوشبخت تر از قبل خواهی بود برات مهم نباشه با کسی دیگس یا ن

درست میگی عزیزم ولی حال دلم بدمیشه وقتی حس میکنم به یکی دیگه فکرمیکرده چشم ممنونم❤💋

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
تا کی اخه میخواد فکر کنه؟ با اون اخلاق گندی که اون داره هوف

ببین خودتن بشین یکم فک کن همه جوانبو در نظر بگیر ببین میتونی کنار بیای باهاش زندگی سخته خصوصیات اخلاقیشو میگی

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
نمیتونم بهش بگم، چی بگم بهش، به همسرم گفتم، یعنی طلسم نشونش داده ، ولی میگه کار خواهرم نیست ... خواه ...

وااای واست صلوات میفرستام خداکنه زندگیت جور بشه عزیزدلم 

بچه داری؟

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
ببین خودتن بشین یکم فک کن همه جوانبو در نظر بگیر ببین میتونی کنار بیای باهاش زندگی سخته خصوصیات اخلا ...

من تا همین الانشم باهاش خیلی کنار اومدم

مغرور  خیلیی خیلی زیاد

لجباز

هر چیزی که اراده کنه به دست میاره

دورن گرا

حرف نمیزنه نمیزنه

ابراز احساسات نمیکنه بعد یهو یک چیزی میگه غش میکنی

من تا همین الانشم باهاش خیلی کنار اومدم مغرور  خیلیی خیلی زیاد لجباز هر چیزی که اراده کنه به ...

اگه بخواد برگرده قصدش ازدواجه ؟یا دوستی