2777
2789
نه بابا ولکن😅😅

هیچی برام اعصاب نمونده دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

ما بعد از یک کات چرت

تازه روز 25 ام اشتی کردیم

خودش برگشت

حتی امون نداد فکر کنم

گفت میشه یا نه منم گفتم اره

یک سری حرفم زدیم

خوب بود همه چی 

شب 28 ام بهش گفتم چی شد دو دل شدی گفت هیچی بی خیال بعدم شب بخیر و رفت خوابید

خودشم بهم گفت میخواد تصمیم بگیره بفهمه کی رو میخواد ذهنش درگیره

حالا از اون روز حرف نزدیم پیامامم سین نمیکنه

واقعا نمی فهمه من عذاب میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی نیس جانم😍😍💞 والا خاموش بودم اومدم سایت الان حالم بهتر شده حسم کار میکنه سوالی داری در خدمت ...

میشه بگی بعدجداییم خوشبخت میشم یانه؟میتونم حقم روکامل بگیرم؟بایکی دیگس؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
ی نظرم درباره من بده

اژدها وارد شد😂

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
هیچی برام اعصاب نمونده دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ما بعد از یک کات چرت تازه روز 25 ام اشتی کردیم ...

خوب پیام نده دیگه بزار فکر کنه اگه پیامم داد دیر سین کن یا زنگ بزن بگو زندگیم مختل شده بخاطر حرفات تکلیف رابطرو روشن کن ادامه بدیم یانه

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
خوب پیام نده دیگه بزار فکر کنه اگه پیامم داد دیر سین کن یا زنگ بزن بگو زندگیم مختل شده بخاطر حرفات ت ...

تا کی اخه میخواد فکر کنه؟

با اون اخلاق گندی که اون داره هوف

چرا بهش نمیگی اینکارو چرا انجام میده رو در رو بهش بگو ب شوهرت گفتی

نمیتونم بهش بگم، چی بگم بهش، به همسرم گفتم، یعنی طلسم نشونش داده ، ولی میگه کار خواهرم نیست ... خواهرشو سجده میکنه