2777
2789
دیگه بریدم، خواهرشوهرم هر چهل روز دعای جدایی میگیره، اینی که میگم مطمئنم هم بارها تو خواب دیدم، و هم ...

ذات بعضی ها بده

نمیدونم چی بگم

من ادم رکی هستم

اگه من بودم ابروش و جلوی ادم و عالم می بردم

امیدوارم مشکلاتت حل بشه گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا توهین کردنم نمیاد😂😂 به نظرت کی پیامم و سین میزنه؟

توهین کن عاشقانه بزار اول اسم یکی دیگه بزار چمیدونم ی کاری کن نتونه جلو خودش بگیرههههه😂😂😂

حسم میگه الان سرش ی جای گرمه وقتی از اونجا رونده شد میاد سمتت

دیگه بریدم، خواهرشوهرم هر چهل روز دعای جدایی میگیره، اینی که میگم مطمئنم هم بارها تو خواب دیدم، و هم ...

بخاطر حسادته دعارو نمیدونم ولی خواهرشوهر منم اینجوریه بحاطر اینوه تو زندگی خودش زیاد محبت نیست خیلی حسادت میکنه

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
الان دقیقا وقتیه که باید کم باشی. دبگه پیام نده. زنگم نزن. بزار حس نکنه تو ی وقت  ببخشید رک میگ ...

سعی میکنم امیدوارم بتونم

به نظرت کی پیامم و سین میزنه و حرف میزنیم؟

شرمنده عزیزم منم اون کامنت رو برای استارتر نوشته بودم اشتباهی شما رو ریپلای کردم🌸 شما هم حس ششمی هس ...

مشکلی نیس جانم😍😍💞

والا خاموش بودم اومدم سایت الان حالم بهتر شده حسم کار میکنه سوالی داری در خدمتتم😍💞

توهین کن عاشقانه بزار اول اسم یکی دیگه بزار چمیدونم ی کاری کن نتونه جلو خودش بگیرههههه😂😂😂 حسم می ...

خاک بر اون فرق سرش😂😂من عذاب میکشم اون وقت اون....

میخوام بهش پی بدم من مشکوک به کرونام

حالم خوش نیست

بقیه اش چی بگم؟

ایدده مزخرفیه؟

خاک بر اون فرق سرش😂😂من عذاب میکشم اون وقت اون.... میخوام بهش پی بدم من مشکوک به کرونام حالم خوش ...

نه بابا ولکن😅😅

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
مشکلی نیس جانم😍😍💞 والا خاموش بودم اومدم سایت الان حالم بهتر شده حسم کار میکنه سوالی داری در خدمت ...

عزیزم میشه بگی با اون ادمی که بهش فکر میکنم یه رابطه ی عاشقانه دوطرفه رو تجربه میکنم؟ علاقه داره بهم یا نه؟

عزیزم منخواهرشوهرم سه سال از شوهرش کوچیکتر هست، شوهرش سجده اش میکنه، هر ماه همسرم کلی پول به حساب خو ...

چرا بهش نمیگی اینکارو چرا انجام میده رو در رو بهش بگو ب شوهرت گفتی