بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه بریدم، خواهرشوهرم هر چهل روز دعای جدایی میگیره، اینی که میگم مطمئنم هم بارها تو خواب دیدم، و هم ...
بخاطر حسادته دعارو نمیدونم ولی خواهرشوهر منم اینجوریه بحاطر اینوه تو زندگی خودش زیاد محبت نیست خیلی حسادت میکنه
🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
خاک بر اون فرق سرش😂😂من عذاب میکشم اون وقت اون.... میخوام بهش پی بدم من مشکوک به کرونام حالم خوش ...
نه بابا ولکن😅😅
🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
عزیزم منخواهرشوهرم سه سال از شوهرش کوچیکتر هست، شوهرش سجده اش میکنه، هر ماه همسرم کلی پول به حساب خو ...
چرا بهش نمیگی اینکارو چرا انجام میده رو در رو بهش بگو ب شوهرت گفتی